Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Επιστροφή στο Εύμοιρο για την ανδρική ομάδα της Ασπίδας, η οποία μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες υποδέχεται τον Πολύγυρο, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες, σε μία κρίσιμη αναμέτρηση. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γιάννη Μανδαλάκη, ο οποίος δεν ξεπέρασε έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και έμεινε εκτός αποστολής, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο 15χρονος Γιάννης Σμυρλόγλου. Οι 12 που έχουν στη διάθεση τους οι Κώστας Ιωαννίδης και Γιώργος Κωτάκης είναι οι Στεφανίδης, Μασμανίδης, Σμυρλόγλου, Κουτσογιάννης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίους, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές.

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της θέλει η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Νέα Μουδανιά. Μπορεί η ομάδα της Χαλκιδικής να είναι στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, όμως ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής Σωτήρης Κοκκινόπουλος θέλει τους παίκτε του σοβαρούς από το πρώτο λεπτό για να μην πέσουν τυχόν θύματα έκπληξης. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ΑΕ Κομοτηνής που θα κυνηγήσει την έκτη της νίκη.

Αντίθετα ο ΓΑΣ δίνει δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με του Ικάρους Σερρών, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις και ομάδες των Σερρών, η οποία και φέτος ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Στην ομάδα της Κομοτηνής η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά από την εκτός έδρας νίκη επί του Μαντουλίδη και θα κυνηγήσουν τη νίκη, θέλοντας μαζί και τον κόσμο της Κομοτηνής, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει και πάλι το κλειστό της πόλης για την ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με την ισόβαθμη ομάδα του ΕΟ Σταυρούπολης. Η Ασπίδα διπλασίασε τις νίκες την περασμέη εβδομάδα, απέναντι στο ΑΟ Σερρών και θα ψάξει τη νίκη για να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ