LIVE η Γ’ Εθνική: ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης και Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης και Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από τους απεσταλμένους του ThrakiSportS στα δυο γήπεδα και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας! Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκίνησε και πάλι, και λίγες μέρες μετά την εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης, οι δυο ομάδες της Θράκης, αγωνίζονται και πάλι σήμερα το μεσημέρι. Από αυτή την ανάρτηση θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη στους αγώνες της Δόξας Προσκυνητών και του Ορφέα Ξάνθης, με Νέστο Χρυσούπολης και ΑΕ Ποντίων αντίστοιχα.

Ώρα 14:15 Πριν ξεκινήσουμε με τις ενδεκάδες των ομάδων σε Γρεβενά και Χρυσούπολη αντίστοιχα, πάμε να δούμε και τους χορηγούς που βοηθούν στο να γίνεται πραγματικότητα η σημερινή Live μετάδοση των αγώνων.

Ώρα 14:20 Αυτή η μετάδοση λοιπόν δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:25 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:28 Να δούμε και το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής: Καμπανιακός – ΑΟ Καρδίας, Απόλλων Παραλιμνίου – Εορδαϊκός, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Δράμας – Απόλλων Καλαμαριάς, Νάουσα – ΑΠΕ Λαγκαδά, ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης, Μακεδονικός Φούφα – Αλμωπός Αριδαίας

‘Ωρα 14:30 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:35 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:40 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:45 Πάμε να δούμε και τις ενδεκάδες των ομάδων, ξεκινώντας από το ΔΑΚ Γρεβενών. Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Λαζαρίδης, Μελισσόπουλος. ΑΕ Ποντίων: Νομικός, Σπηλιώτης, Περτσιώτης, Τσαγκαλίδης, Χαραλαμπίδης, Ζολώτας, Μπιζώτας, Βλάντος, Αντωνιάδης, Μπιμπίρης, Κωτσαντήσογλου.

Ώρα 14:50 Για να δούμε και τις ενδεκάδες από τη Χρυσούπολη τώρα. Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Κελεσίδης, Σιδηρόπουλος, Κίτσος, Μουζασβίλι, Τρίχας, Δραγανίδης, Μόσχος, Βάσκος, Κλης, Δημητριάδης. Νέστος Χρυσούπολης: Σαμουλίδης, Καζαντίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Λασπατζής, Φαμπιόλ, Μαζιώτης, Παναγιοτόπουλος, Αποστολίδης, Μιχαλάκης.

Ώρα 14:55 Πρώτος διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στον Ορφέα και την ΑΕ Ποντίων είναι ο κ. Πάνος, με βοηθούς τους κ. Λιόντη και Γιώτη από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Ώρα 14:58 Μετράμε αντίστροφα πλέον για το πρώτο σφύριγμα των αγώνων, με κάτι λιγότερο από 2 λεπτά να απομένουν.

Ώρα 15:01 Έναρξη των αγώνων σε Γρεβενά και Χρυσούπολη

Ώρα 15:07 Πέναλτι για την ΑΕ Ποντίων, στα Γρεβενά, σε ανατροπή του Κωτσαντήσογλο, που ήταν και αυτός που το εκτέλεσε, αλλα ο Ρούφος απέκρουσε και κράτησε το μηδέν για τον Ορφέα!

Ώρα 15:11 Καλή ευκαιρία για την Δόξα στη Χρυσούπολη, με τον Βάσκο να βρίσκει χώρο για το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ώρα 15:17 Ισορρόπησε το παιχνίδι στα Γρεβενά, με μοιρασμένη την κατοχή στις δύο ομάδες, αλλά χωρίς κάποια ουσιαστική τελική το τελευταίο δεκάλεπτο.

Ώρα 15:18 Μεγάλη ευκαιρία για τον Νέστο Χρυσούπολης, όταν ο Μαζιώτης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Περτσά να βρίσκει με δυσκολία τη μπάλα, να της αλλάζει την πορεία ώστε να χτυπήσει στο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήξει κόρνερ!

Ώρα 15:20 Αναγκαστική αλλαγή στην Χρυσούπολη για την Δόξα, αφού αποχωρεί ο τραυματισμένος Σιδηρόπουλος και τη θέση του παίρνει ο Εμρέ.

Ώρα 15:21 Μεγάλη ευκαιρία και για τον Ορφέα Ξάνθης, με τον Λαζαρίδη να γεμίζει προς την περιοχή, τον Ξαντινίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, να σουτάρει, αλλά να βλέπει τους αντίπαλους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή και να του στερούν το γκολ!

Ώρα 15:23 Στο κοντινότερο Νοσοκομείο μεταφέρεται ο τραυματίας Σιδηρόπουλος από τη Δόξα Προσκυνητών, για να εκτιμηθεί η κατάσταση του μετά τον χτύπημα του.

Ώρα 15:28 Το 0-0 παραμένει στα δύο παιχνίδια σε Χρυσούπολη και Γρεβενά, χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση στα τελευταία λεπτά.

Ώρα 15:30 Γκολ στη Χρυσούπολη! Λάθος στην άμυνα της Δόξας, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν σωστά οι επιθετικοί του Νέστου και σκόραραν για το 1-0! Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 1-0.

Ώρα 15:33 Πάμε να δούμε και τα σκορ των υπόλοιπων αγώνων περίπου στο 30ο λεπτό: Καμπανιακός-ΑΟ Καρδίας  0-1 , Απόλλων Παραλιμνίου-Εορδαϊκός  0-0, Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Προσκυνητών  1-0, Δόξα Δράμας-Απόλλων Καλαμαριάς  1-0 , ΦΑΣ Νάουσα-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-0, ΑΕΠ Βατόλακκου-Ορφέας Ξάνθης  0-0, Μακεδονικός Φούφα-Αλμωπός Αριδαίας  0-0
Ρεπό: Καβάλα

Ώρα 15:34 Πολύ καλή ευκαιρία για τη Δόξα στη Χρυσούπολη που προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας του Νέστου απέκρουσε το πού καλό σουτ του Κλη.

Ώρα 15:35 Πρώτη αλλαγή για τον Ορφέα, με τον Χακή Τζαμπάζ να αποχωρεί τραυματισμένος και να δίνει τη θέση του στον Τανζού.

Ώρα 15:36 Μεγάλη ευκαιρία και για τον Νέστο, με τον Παναγιωτόπουλο να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ, αλλά τον Περτσά να αποκρούει σωτήρια!

Ώρα 15:46 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε Γρεβενά και Χρυσούπολη! ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης 0-0 και Νέστος Χρυσούπολης 1-0!

Ώρα 15:46 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική και πολύ σημαντική χορηγεία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:48 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:50 Επίσης χορηγός της μετάδοσης των αγώνων της Γ’ Εθνικής είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 25410-72319 αλλά μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες και με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:51 Ας ρίξουμε μια ματιά και στα σκορ των αγώνων με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου: Καμπανιακός-ΑΟ Καρδίας  2-2, Απόλλων Παραλιμνίου-Εορδαϊκός  2-1, Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Προσκυνητών  1-0 , Δόξα Δράμας-Απόλλων Καλαμαριάς  1-2, ΦΑΣ Νάουσα-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-0, ΑΕΠ Βατόλακκου-Ορφέας Ξάνθης  0-0, Μακεδονικός Φούφα-Αλμωπός Αριδαίας  0-0
Ρεπό: Καβάλα

Ώρα 15:53 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:56 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:00 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στους αγώνες του Ορφέα και της Δόξα Προσκυνητών!

Ώρα 16:01 Αλλαγή για τον Νέστο Χρυσούπολης, ο Φαμπιόλ βγαίνε και τη θέση του παίρνει ο Κοντογιάννης.

Ώρα 16:04 Γκοοοοοοοοοοολ!! Ο Ορφέας μπροστά στο σκορ στα Γρεβενά!! Ο Μελισσόπουλος βρήκε χώρο λίγο έξω από την περιοχή, σούταρε και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για να γράψει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το 0-1! ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης 0-1!

Ώρα 16:07 Δυνατά έχει μπει η Δόξα Προσκυνητών στο β’ ημίχρονο, πιέζει αρκετά ψηλά και κυνηγάει την ισοφάριση.

Ώρα 16:12 Γκοοοοοοοολ για τον Ορφέα!!! Ο Μελισσόπουλος ανατράπηκε εντός της περιοχής, κέρδισε το πέναλτι και ο Ξαντινίδης το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2!! ΑΕ Ποντίων – Ορφέας Ξάνθης 0-2!

Ώρα 16:17 Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα Προσκυνητών, με τον Τρίχα να πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ, αλλά τον αντίπαλο κίπερ να εκτινάσσεται εντυπωσιακά στο «γάμα» και να απουκρούει τη μπάλα!

Ώρα 16:20 Πάμε να δούμε και τα σκορ των υπόλοιπων αγώνων λίγο μετά το 60′: Καμπανιακός-ΑΟ Καρδίας  4-2, Απόλλων Παραλιμνίου-Εορδαϊκός  2-1, Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Προσκυνητών  1-0, Δόξα Δράμας-Απόλλων Καλαμαριάς  1-2, ΦΑΣ Νάουσα-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-0, ΑΕΠ Βατόλακκου-Ορφέας Ξάνθης  0-2, Μακεδονικός Φούφα-Αλμωπός Αριδαίας  0-0

Ώρα 16:26 Γκολ για τον Νέστο! Γέμισμα προς την περιοχή, κεφαλιά πάσα του Μαζιώτη και γκολ από τον Παναγιωτόπουλο για το 2-0, σε μια φάση που από τη Δόξα Προσκυνητών διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ! Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 2-0.

Ώρα 16:32 Τεράστια ευκαιρίαγια τη Δόξα Προσκυνητών, αφού το σουτ του Δημητριάδη τράνταξε το δοκάρι, ενώ στη συνέχει ο κίπερ του Νέστου με δυσκολία μπλόκαρε τη μπάλα.

Ώρα 16:36 Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα, βγήκε ο Ονούρ και μπήκε ο Κατρανιτσας, ενώ αλλαγή πραγματοποίησε και η Δόξα Προσκυνητών, με τον Γιαννακιτσίδη να παίρνει τη θέση του Δημητριάδη.

Ώρα 16:36 Γκοοοοοοοοολ για τη Δόξα!! Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Τρίχα, με την άμυνα του Νέστου να κάνει μια άκαρπη προσπάθεια να απομακρύνει, αλλά τη μπάλα να καταλήγει στον Μουζασβίλι που σούταρε για να μειώσει σε 2-1! Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών 2-1!

Ώρα 16:46 Τρίτη αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης, με τον Λαζαρίδη να αποχωρεί και να δίνει τη θέση του στον Θεοδωρίδη.

Ώρα 16:49 Τέλος του αγώνα στα Γρεβενά! Νικητής ο Ορφέας που φτάνει με το σημερινό 0-2 στην τρίτη του συνεχόμενη νίκη!

Ώρα 16:51 Τέλος του αγώνα και στη Χρυσούπολη, και το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα βρίσκει τη Δόξα Προσκυνητών ηττημένη, αν και προσπάθησε πολύ να πάρει έστω και την ισοπαλία και να έχει μεγάλα παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα.

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε από το ThrakiSportS τη μετάδοση των σημερινών αγώνων! Σε λίγο αναλυτικά τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής! Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ