Γ’ Εθνική: Ήττα για την Δόξα Προσκυνητών από τον Νέστο Χρυσούπολης με πολλά παράπονα από τη διαιτησία

 

Το μεσημέρι της Κυριακής η Δόξα Προσκυνητών αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στα πλαίσια της 1οης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου για τη Γ’ Εθνική και αν και προσπάθησε πολύ για να αποσπάσει ότι μπορεί από τον αγώνα δυστυχώς γνώρισε την ήττα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι δυο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν τα πατήματά τους, αλλά από το δέκατο λεπτό και ύστερα ανέβασαν ρυθμό και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες. Ο Νέστος ευτύχησε να προηγηθεί πρώτος στο σκορ και να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλη μια φορά, με μια αμφισβητούμενη φάση στην οποία οι της Δόξας διαμαρτύρονται για οφ-σάιντ. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Δόξας κατάφερε να μειώσει με ένα γκολ του Μουζασβίλι.

Πρώτη φάση του αγώνα αυτή στο 10′ για τη Δόξα, με το σουτ του Βάσκου να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. ενώ στο 17′ ο Νέστος προειδοποίησε και απειλησε με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαζιώτη, αλλά είδε τον Περτσά να αποκρούει εντυπωσιακά. Μετά την προειδοποιητική βολή που έριξε ο Νέστος στο 30ο λεπτό σκόραρε, όταν σε μια απόκρουση του Περτσά, ο Αποστολίδης πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε καλά, πίεσε εξ’αρχής και προσπάθησε να ισοφαρίσει,  και έφτασε κοντά όταν ο Τρίχας έπιασε ένα σουτ, αλλά είδε τον αντίπαλο κίπερ να εκτινάσσεται τρομερά και να αποκρούει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 70′ ο Νέστος, χωρίς προηγουμένως να έχει κάνει κάποια άλλη σοβαρή ευκαιρία, διπλασίασε τα τέρματά του όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μαζιώτης έκανε μια κεφαλιά-πάσα, η μπάλα έφτασε στον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος και έγραψε το 2-0, σε μια άκρως αμφισβητούμενη φάση για την οποία οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή. Η Δόξα παρά το δεύτερο γκολ, δε τα παράτησε και μείωσε στο 81′ με ένα σουτ του Μουζασβίλι, μετά από πολλές κόντρες στην περιοχή και αφού 6 περίπου λεπτά πριν είχε προηγηθεί το δοκάρι από το τρομερό σουτ του Δημητριάδη.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Σουμουλίδης, Καζαντζίδης,  Μπουλγούρας, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Λάσπατζης, Μαζιώτης, Φαμπιόλ (46′ Κοντογιάννης), Παναγιωτόπουλος (81′ Βακιρτζής), Αποστολίδης, Μιχαλάκης (91′ Τσάκωνας).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Περτσάς, Σιδηρόπουλος (16′ λ.τ Εμρέ), Κελεσίδης, Μουζασβίλι, Κίτσος (83′ Μανδήλας), Τρίχας, Δραγανίδης, Μόσχος, Βάσκος, Κλης, Δημητρίου (77′ Γιαννακιτσίδης).