Μετά την Κομοτηνή παρουσιάζει και στην Ορεστιάδα το νέο του βιβλίο ο Μένιος Σακελλαρόπουλος

 

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παρουσίασε το τελευταίο του λογοτεχνικό βιβλίο στην Κομοτηνή το βράδυ της Πέμπτης αλλά δεν έφυγε από την Θράκη. Στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θα παρουσιάσει το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο “Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι ” στο βιβλιοπωλείο Χαραλαμπίδης.

Πρόκειται για την δεύτερη βιβλιοπαρουσίαση που θρα πραγματοποιηθεί σε διάστημα τριών ημερών στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα από τον γνωστό αθλητικό συντάκτη με τις πολλές αναμνήσεις από την περιοχή, αφού διετέλεσε φοιτητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης. Βέβαια όπως λεει και ο ίδιος στο βιογραφικό του, δεν ασχολήθηκε με εγκλήματα παρά μόνο πολύ αργότερα, στα μυθιστορήματά του.

Τον είχε κερδίσει ήδη η δημοσιογραφία, την οποία ταλαιπωρεί επί τριάντα έξι συναπτά έτη. Ξεκίνησε μαθητής λυκείου ακόμα από το Φως, μύρισε το μελάνι στις εφημερίδες Βραδυνή, Έθνος, Ελεύθερος Τύπος, Αθλητική, Sportime, Derby, στα περιοδικά Εικόνες, Nitro, Active, Επίκαιρα, βούτηξε στα ερτζιανά (ΕΡΑ, Sport FM, Sentra FM) κι από το 1992 είναι στο Mega Channel.

Έκανε τρεις φορές τον γύρο της Ευρώπης, φτάνοντας ως τη Νότια Αφρική με την Εθνική Ομάδα στο Μουντιάλ του 2010, με εκατοντάδες ρεπορτάζ και χιλιάδες βίντεο, όλα με ένα δικό του χρώμα. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, από τον οποίο έχει βραβευτεί τέσσερις φορές για τηλεοπτικά θέματα. Παραμένει έφηβος και εκρηκτικός, συνεχίζει να ονειρεύεται, να χαμογελάει, να σαρκάζει και να αυτοσαρκάζεται, και πιστεύει στην… άσπρη μέρα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ