LIVE από το ΔΑK Αιγινίου για την Football League: Αιγινιακός – Πανθρακικός 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Αιγινιακός – Πανθρακικός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, που επαναρχίζει μετά από διακοπή δύο εβδομάδων.

Kαλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα πηροφορηθείτε την εξέλιξη στην αναμέτρηση Αιγινιακού Πανθρακικού για την 3η αγωνιστική της football league που έχει και πάλι δράση μετά από τρεις εβδομάδες.

Ωρα 14:20  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία να σας αναφέρουμε τους χορηγούς αυτής της μετάδοσης, αρχίζοντας από το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:24  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ που σήμερα έχει και μεγάλο τζακ ποτ δίνοντας σχεδόν 11,5 εκατ. αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο 150 τετραγωνικών  (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:38 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:41 Τέταρτος χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:46  Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τα χαλιά Ιωακειμίδη. Τάπητες υψηλής αισθητικής αξίας, αποστάγματα ζύμωσης πανάρχαιων πολιτισμών παρουσιάζονται στο 4όροφο κατάστημα  που βρίσκεται στην Κομοτηνή. Η γνωστή εταιρία  συνεχίζει την παράδoση τεσσάρων γενιών. Mε τη μεγαλύτερη ποικιλία στους χειροποίητες τάπητες ανατολής, έμπειρη αλλά και με αρκετές εντυπωσιακές προσφορές. Με ένα τηλέφωνο στο 2531037014, μπορείτε να ζητήσετε  κάθε πληροφορία για τον κόσμο του χαλιού ενώ με μια περιήγηση στην  ηλεκτρονική της σελίδα στη διεύθυνση ioakeimidis.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τόσο την τεράστια συλλογή όσο και τις προσφορές ενώ λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα με παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα θα βρουν χρήσιμες συμβουλές για την αγορά, τη συντήρηση και , γενικότερα, τον κόσμο του χαλιού.

Ωρα 14:51  Πάμε να δούμνε συνθέσεις αρχίζοντας από τους έντεκα που επέλεξε ο Ανυφαντάκης. Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός, Ρουσσάκης, Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος, Κάρδαρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.

Ωρα 14:53  Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι, Φασίδης, Ζγκούρη, Γκούρτσας είναι οι 11 που ξεκινά ο Περικλής Αμανατίδης.

Ωρα 14:55  Ηδη μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες και πάμε για έναρξη του αγώνα πριν το προγραμματισμένο.

1′   Έναρξη του αγώνα (τρία λεπτά πριν τις τρεις το μεσημέρι)

5′  Χωρίς κάποια ουσιαστική φάση στο ξεκίνημα, ξεκίνησαν πλέον και τα άλλα παιχνίδια. Θυμίζουμε ότι τώρα διεξάγονται οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη, Αχαρναϊκός – Τρίκαλα, Καλλονή – Λαμία, Αγροτικός – Καλλιθέα. Στις 16:00 ξεκινά το Κισσαμικός – Άρης.

15′  Συμπληρώθηκε ένα τέταρτο στο παιχνίχι χωρίς να έχει ανοίξει το σκορ.

20′  Ακόμα χωρίς γκολ στην Πιερία, αλλά ήδη έχουν ανοίξει το σκορ η Σπάρτη στην Καρδίτσα και η Λαμία στην Καλλονή.

21′  Κίτρινη κάρτα στον Μυρθιανό.

25′  Στα άλλα ματς έχουμε σκορ σε τρία παιχνίδια. Καλλονή – Λαμία έχει γίνει 0-2, Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα είναι στο 1-1 αφού μπήκαν μαζεμένα δυο γκολ, παραμένει το Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη 0-1

36′  Γκολ για τον Αιγινιακό. Ο Ζγκούρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση του Γκατζολάρι. Αιγινιακός- Πανθρακικός 1-0

40′  Μένουν άλλα πέντε λεπτά για το τέλος του ημιχρόνου.

45+1′  Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Αιγινιακός- Πανθρακικός 1-0

Ωρα 15:46  Σε λίγο θα ολοκληρωθούν σιγά σιγάτα ημίχρονα και στα άλλα παιχνίδια ενώ στις 16:00 ξεκινά και το Κισσαμικός – Αρης

Ωρα 15:51  Αποτελέσματα ημιχρόνου: Καλλονή – Λαμία 0-2, Αχαρναϊκός – Τρίκαλα 0-0, Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα 1-1, Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη 0-1

Ωρα 15:56  Θυμίζουμε ότι την μετάδοση προσφέρουν τα Coffee Lab,   το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα,  τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 και τα Χαλιά Ιωακειμίδη.

Ωρα 15:58  Πάμε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην Πιερία και σιγά σιγά και στα άλλα ματς

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

47′ Πέναλτι για τον Αιγινιακό σε ανατροπή του Φασίδη

48′  Γκολ για τον Αιγινιακό.  Ο Γιαζιτζόγλου εκτελεί εύστοχα και κάνει το Αιγινιακός – Πανθρακικός 2-0

54′  Αλλαγές για τον Πανθρακικό. Χαλκιαδάκης αντί Μυρθιανού και Κουσίδης αντί Μήλιου.

60′  Χωρίς κάποια σοβαρή αντίδραση από τον Πανθρακικό στο δεύτερο ημίχρονο την ώρα που ο Μπαϊκαρά ανοίγει το σκορ για τα Τρίκαλα στο Μενίδι.

64′  Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Κάρδαρης μετά από συνδυασμό βρέθηκε μόνος με τον Τόλιο έπειτα από πάσα του Ρόμπερ, αλλά η προσπάθεια του  δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Τόλιος.

67′ Γκοοοοολ για τον Πανθρακικό. Ο Κουσίδης γύρισε την μπάλα από αριστερά στον Χαλκιαδάκη, που με διαγώνιο σουτ έκανε το Αιγινιακός – Πανθρακικός 2-1

72′  Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Φασίδης δοκίμασε το σουτ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από την εστία.

79′  Αλλαγή για τον Αιγινιακό. Ονουάτσι αντί για Ζγκούρι.

80′  Κιτρινίζεται ο Γιώργος Νικόλτσης.

86′  Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Μπεκατώρος αντί Ρουσσάκη

90′  Διπλή ευκαιρία για τον Αιγινιακό σε αντεπίθεση στην εκπνοή. Σουτ από τον Ζούρκο μέσα από την περιοχή του Πανθρακικού, αλλά ο Γκαραβέλης έδιωξε με τα πόδια, στη συνέχεια σουτ ο Μουκίδης, μπλοκάρει ο γκολκίπερ του Πανθρακικού.

90+1′  Κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις ο Φασίδης που μόλις μπήκε για καθυστέρηση αντί του Ζούρκου.

90+3′  Τέλος του αγώνα στην Πιερία. Ήττα για τον Πανθρακικό που πίεσε για να ισοφαρίσει αλλά ήταν αργά. Τελικό αποτέλεσμα: Αιγινιακός – Πανθρακικός 2-1.