Football League: Επανέναρξη του πρωταθλήματος με δύσκολη έξοδο για τον Πανθρακικό στο Αιγίνιο (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων, επαναρχίζει από την τρίτη αγωνιστική το πρωτάθλημα της Football League με τον Πανθρακικό που έχει έναν βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές να δοκιμάζεται στην έδρα του Αιγινιακού.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Πλέγα, όμως έχει στην διάθεσή του 21 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν την Παρασκευή για το Αιγίνιο (αναλυτικά η σποστολή με ένα κλικ ΕΔΩ).

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αιγινιακού Περικλής Αμανατίδης έχει όλο το οπλοστάσιό του γεμάτο και ξεκάθαρο στόχο τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής, με εξαίρεση τον Μπατάεφ που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται.

Ο αγώνας Αιγινιακού – Πανθρακικού ξεκινά στις 15:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το ThrakiSportS. Ήδη από χθες είχαμε τα παιχνίδια Απόλλων Σμύρνης – Παναιγιάλειος 2-0  με τέρματα του Διαμαντόπουλου (20′ και 27′ με πεναλτι)  και ΟΦΗ – Πανελευσινιακός 2-0 με γκολ του Χαντί στο 10′ και του Μίκιτς στο 41′.

Παράλληλα με το Αιγινιακός – Πανθρακικός θα διεξαχθούν στις 15:οο του Σαββάτου τα Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη, Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα,  Αχαρναϊκός – ΑΟ Τρίκαλα, Καλλονή – Λαμία και Κισσαμικός – Άρης. Την Κυριακή επίσης στις 15:00 θα διεξαχθεί το Πανσερραϊκός – ΑΟ Χανίων.

Ο αγώνας Αιγινιακός – Πανθρακικός θα μεταδοθεί απευθείας από το ThrakiSportS…