Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τις ομάδες K20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν μετά από 3 περίπου εβδομάδες το διήμερο 26-27/11 για το πρωταθλημα Κ20, K17 και K15. Και οι τρεις αναπτυξιακές ομάδες της Ξάνθης όπως άλλωστε και η μεγάλη, αγωνίζονται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Για το πρωτάθλημα νέων Κ20 η Ξάνθη του Κώστα Προδρομίτη προερχόμενη από τρεις σερί νίκες ταξιδευει στο Αγρίνιο όπου το Σαββατο (26/11) στις 12.45 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Emileon θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό με στόχο την τριτη σερί εκτος έδρας νικη και την τέταρτη για το πρωταθλημα για την 12η αγωνιστική. Διαιτητές θα είναι οι Παναγιωτόπουλος, Βασιλόπουλος, Γαλανόπουλος από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Το προγραμμα της 12ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνιδια Λεβαδειακός-Ηρακλής, Παναιτωλικός-Ξανθη, Ολυμπιακός-Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα-Βεροια, Πανιώνιος-Παναθηναικός, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα και ΑΕΚ-Πλατανιάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ17 στον Βόρειο Όμιλο το Σάββατο (26/11) στις 12.45 η πρωτοπόρος Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελη φιλοξενείται εκτός έδρας στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με στόχο την πέμπτη συνεχόμενη νικη της στο πρωταθλημα. Διαιτητές θα είναι οι Καραβασίλης, Τσοπλάκος και Ντζανης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 4η αγωνιστική 2ος γυρος: Λάρισα-Κέρκυρα, Βέροια-ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός-Ξανθη και Ηρακλής- ΠΑΣ Γιάννινα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ15 στον Βόρειο Όμιλο η ομαδα παιδων της Ξάνθης του Θόδωρου Καραγιαννίδη για την 7η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (26/11) στις 10.30 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Διαιτητές θα είναι οι Μπαιλης, Ντομαρης και πάσχος από την ΕΠΣ Πρεβεζης/Λευκάδας

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 7η αγωνιστική: Βέροια-ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός-Ξανθη και Ηρακλής- ΠΑΣ Γιάννινα ενω ρεπό έχει η Λάρισα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ