Κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο ΔΑΚ Κομοτηνής για το δεύτερο φιλικό Ελλάδας και Κύπρου (13:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Το δεύτερο τους φιλικό παιχνίδι δίνουν στις 13:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής Ελλάδα και Κύπρος, στη ρεβάνς της φιλικής αναμέτρησης που έδωσαν την Τετάρτη, με νικήτρια την Ελλάδα με 5-1.

Οι δύο ομάδες προπονήθηκαν χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του Κοσμίου, ενώ σήμερα αναμένεται να χρησημοποιηθούν όσες παίκτριες πήραν ελάχιστο ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Προβληματισμός επικρατεί για τις άδειες κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής, καθώς περίπου 100 ήταν οι θεατές στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Μάλιστα μετά τις δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού Δημοσθένη Κάβουρα για την απογοήτευση του σχετικά με την προσέλευση του κόσμου (θυμηθείτε ΕΔΩ), η ΕΠΣ Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τον κόσμο της Κομοτηνής να στηρίξει τις δύο ομάδες καινα προσέλθει στο ΔΑΚ Κομοτηνής για να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση. Αναλυτικά η ανακοινωση έχει ως εξής:

Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να παρακαλουθήσουν την δεύτερη φιλικη συνάντηση μεταξύ των γυναικείων εθνικων ομάδων της ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστριών των δύο ομάδων Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΕΥΗ ώρα 13:00 στο ΔΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ