Γ΄ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Εντός έδρας παιχνίδι για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, εκτός έδρας για την ΑΕ Κομοτηνής.

Τους Ικάρους Σερρών υποδέχεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα των Σερρών βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη στην ομάδα της Κομοτηνής, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Μαντουλίδη την προηγούμενη αγωνιστική. Διαιτητές στην Κομοτηνή είναι οι Κατρακάρης και Ζαχαριάδης από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Μακεδονίας.

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί θέλει η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία αγωνίζεται στη Χαλκιδική με τα Νέα Μουδανιά. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Κομοτηνής, με τον προπονητή της ομάδας να ζητάει σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Γραικός και Μαλτέσιος από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Μακεδονικού:  Μακεδονικός – Χαλκηδόνα (Γαζέτας-Αγραφιώτης Ιωαν. (Γκούμας))

ΔΑΚ Ποταμουδίων:  Αστέρας Καβάλας – Μαντουλίδης (Εκίζογλου-Λαδάς (Λιρίδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Ίκαροι Σερρών (Κατρακάρης –Ζαχαριάδης (Γκουρτσιλίδης))

Κ.Γ. Νεάπολης Θεσ.:  Νεάπολη – Παναθλητικός (Τσοκόλης-Τζιοπάνος Γ. (Σακελλαρίου))

Κ.Γ. Διαβατών:  Ιωνικός Ιωνίας – Ακτή Ζέφυρος ’02 (Δαμίγος-Λουλουδιάδης (Παραλικίδης))

Κ.Γ. Νέου Σκοπού:  Ορφέας Ν. Σκοπού – Αγ. Βαρβάρα (Παπαδόπουλος Χ.-Τσούλης (Γιαβρής))

Κ.Γ. Νέων Μουδανιών:  Ν. Μουδανιά – ΑΕ Κομοτηνής (Γραικός-Μαλτέσιος (Θωμόπουλος))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ