ΕΠΣ Θράκης: Βαρύς ο πέλεκυς στην Βιστωνίδα Κοπτερού! Αφαίρεση βαθμών και τιμωρίες μέχρι και 4 ετών!

 

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης για την ομάδα της Βιστωνίδας Κοπτερού για το θέμα την παράνομης συμμετοχής παίκτης που δεν είχε δελτίο.

Το αρμόδιο όργανο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης αποφάσισε έπειτα από τις καταγγελίες που έγιναν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής ότι η  Βιστωνίδα μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα και οι τρεις βαθμοί πάνε στον ΠΑΟΚ που κερδίζει στα χαρτιά με 3-0 την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτό όμως είναι το λιγότερο για την Βιστωνίδα. υπάρχει επίσης αφαίρεση πέντε βαθμών από το υπάρχον πρωτάθλημα, ο ποδοσφαιριστής της Βιστωνίδας Τζουμάνι τιμωρείται με απαγόρευση συμμετοχής σε αγώνες για δύο χρόνια ενώ ο προπονητής  τιμωρείται με 4 χρόνια εκτός αγωνιστικών γηπέδων με την οποιαδήποτε ιδιότητα.

«Η ποινή αυτή σίγουρα θα φέρει νέα δεδομένα και στην ομάδα του Κοπτερού αλλά και στο ίδιο πρωτάθλημα και παράλληλα επισήμανε και στις υπόλοιπες ομάδες που έχουν παράνομους , ότι η πειθαρχική επιτροπή δεν αστειεύεται με τέτοια θέματα», σχολιάζει το rodopisports, ιστοσελίδα που ειδικεύεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ροδόπης.