Απογοήτευση και… αιχμές από τον ομοσπονδιακό προπονητή για τον λίγο κόσμο στο φιλικό της Εθνικής στην Κομοτηνή

 

Την απογοήτευσή του για την παρουσία λίγου κόσμου στον φιλικό αγώνα της Εθνικής Γυναικών με την Κύπρο εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημοσθένης Κάβουρας.

«Είναι γεγονός ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου, διότι ίσως και η ώρα δεν επέτρεψε σε πολύ κόσμο να παραβρεθεί. Έπρεπε να έχουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς στα οργανωτικά δεν καταφέραμε να παίξουμε σε άλλη ώρα», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τον αγώνα της Τετάρτης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το γεγονός ότι η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στη μία το μεσημέρι, ώρα που ο περισσότερος κόσμος είναι στις δουλειές του αλλά και σχολεία δεν μπορούσαν να έρθουν αφού εκείνη την ώρα… σχολούσαν.

Ωστόσο ο ίδιος παραδέχεται ότι κατά τα άλλα η φιλοξενία είναι πολύ καλή στην πόλη της Κομοτηνής και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους παραβρέθηκαν αλλά και όσους στηρίζουν την ομάδα. «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία κι ελπίζουμε όσο μπορούμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους με την προσπάθειά μας στο γήπεδο», είπε ο Δημοσθένης Κάβουρας, εκφράζοντας την ελπίδα για να βρεθεί πιο πολύς κόσμος την Παρασκευή.

Σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι, ανάφερε ότι η ομάδα έπαιξε ποιοτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. «Το παιχνίδι αποδείχθηκε πιο εύκολο από ό,τι υπολογίζαμε, διότι η ομάδα μας έπιασε καλή απόδοση. Οι παίκτριές μου ήταν συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κάναμε καλές προσπάθειες και το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Στον αγώνα της Παρασκευής θα βάλουμε στην εντεκάδα και καινούργια πρόσωπα, γιατί ο στόχος είναι να πάρουν οι αθλήτριες παιχνίδια στα πόδια τους, για να εγκλιματιστούν και να βελτιώνονται συνεχώς. Η φιλοσοφία μας, κόντρα στην Κύπρο, είναι να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να δοκιμάζουμε τους επιθετικούς μας συνδυασμούς, παρουσιάζοντας όσο το δυνατό καλύτερο θέαμα».