Volley League: Ικανοποίηση Μουστακίδη από την βελτίωση του Εθνικού αγώνα με τον αγώνα

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει πλέον πέντε βαθμούς μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές και όλα δείχνουν ότι παρά τους φόβους που είχαν εκφραστεί, δεν θα κινδυνεύσει αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν ομάδες σε πολύ χειρότερο επιπεδο.

«Είμαστε ομάδα που έχουμε νέα παιδιά που τώρα μπαίνουν στα βαθιά. Τώρα μαθαίνουν τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Η ομάδα μας βελτιώνεται αγώνα με αγώνα και αυτό με ικανοποιεί», είπε ο Σάκης Μουστακίδης μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς.

Στον αγώνα αυτό ο Εθνικός πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη του.«Το θέλαμε πολύ αυτό το ματς και κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Η Κηφισιά είναι ομάδα που χρειάζεται υπομονή για να τη νικήσεις και εμείς από τα μισά του 3ου σετ χάσαμε την υπομονή μας. Μετά την ισοφάριση δείξαμε θέληση και ψυχή», είπε ο Μουστακίδης.

Ο Εθνικός με καθημερινές προπονήσεις προετοιμάζεται για την επόμενη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον ιδιαίτερα ενισχυμένο φέτος Ηρακλή.