Γ’ Εθνική: Πικρή ήττα μέσα στο «σπίτι» της για την Δόξα Προσκυνητών από την Νάουσα

 

Με ήττα συνέχισε, δυστυχώς, η Δόξα Προσκυνητών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού το μεσημέρι έχασε από την Νάουσα στον εξ’αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.

Οι δυο ομάδες δεν μπήκαν καλά στον αγώνα και άργησαν να βρουν τα πατήματά τους, όμως η Ναουσα στάθηκε τυχερή και κατάφερε στην πρώτη φάση της αναμέτρησης να σκοράρει και να προηγηθεί, όταν στο 15ο λεπτό ο Κωτσόπουλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα και νίκησε τον Πέρτσα για να κάνει το 0-1(φωτό από τον πανηγυρισμό του τέρματος από το site του Παρατηρητη), που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Δόξα Προσκυνητών προσπάθησε να ξεπεράσει το άσχημο ξεκίνημα, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν στο 71ο λεπτό, όταν ο Γιαννακιτσίδης έκανε μια σέντρα από τα δεξιά, ο Βάσκος έκανε το σουτ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Γρηγοριάδης δήλωσε παρών, και μπλόκαρε με δυσκολία τη μπάλα, έστω και με διπλή προσπάθεια για να διατηρήσει το ήδη υπάρχων 0-1 υπέρ της ομάδας του.

Η Νάουσα από την άλλη πλευρά εκτός του γκολ είχε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες να κάνει το 0-2 και να κλειδώσει τη νίκη από πιο νωρίς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αρχικά απείλησε στο 30′ με μια τεράστια ευκαιρία, όταν ο Κωτσόπουλος αστόχησε από θέση τετ-α-τετ, ενώ στο 58ο λεπτό ήταν η σειρά του Καπετάνου να απειλήσει, όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πέρτσα. Η Δόξα απο εκεί και πέρα προσπάθησε να απειλήσει, αλλά τα σουτ των Γιαννακιτσίδη, Εμρέ και Τρίχα δεν κατάφεραν να γίνουν όσο απειλητικά έπρεπε και κάπως έτσι η Νάουσε έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο από τη Κομοτηνή.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Κλειτσιώτης): Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Μόσχος , Μουσασβίλι, Κίτσος, Τρίχας, Δραγανίδης, (88΄Μανδήλας), Ιωαννίδης, (51΄Γιαννακιτσίδης), Βάσκος, Κλής, Εμρέ Μεμέτ.

ΝΑΟΥΣΑ(Ντίσιος): Γρηγοριάδης, Μπρέγκου (51΄Τούφας), Καμερίδης, Γιαννόπουλος (85΄Μουρίκι), Ζούρκος, Νύρλος, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (65΄Ντινόπουλος)