Φοράει τα γιορτινά του το ΔΑΚ Κομοτηνής για να υποδεχθεί τις Εθνικές Ελλάδας και Κύπρου (13:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Στην Κομοτηνή βρίσκονται από τη Δευτέρα οι αποστολές της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου στις 13:00 θα αναμετρηθούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής στην πρώτη από τις δύο φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσουν στην πόλη της Θράκης, με τη δεύτερη να είναι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου την ίδια ώρα.

Την Τρίτη οι δύο ομάδες προπονήθηκαν στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα, ενώ το ίδιο θα κάνουν και την Πέμπτη. Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας αποτελείται από τις Πελετίδου, Παπακωνσταντινου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Δημητρίου, Γεωργίου, Παντελιάδου (ΠΑΟΚ), Κωτσάκη, Αν. Παπαδοπουλου, Κοκοβιάδου (Αμαζόνες Δράμας), Πυθούλα, Κοντου (Ελπίδες Καρδίτσας), Κυδωνάκη (ΟΦΗ), Κόλλια (Λάρισα), Σπυρυδωνίδου (Αρης) , Μάρκου (ΗΠΑ), Σιδηρα (Απόλλων Ladies), Μωραίτου (Σιντελγκίνγκεν) και Νάτη (Ντούισμπουργκ).

Η Κύπρος έχει έρθει στην Κομοτηνή με 25 παίκτριες και συγκεκριμένα τις Φιλίππα Σάββα, Νατάσα Χατζηβασίλη, Έλενα Νεάρχου, Μαργαρίτα Σοφοκλέους, Φλωρεντία Αντωνίου, Μανταλένα Χρίστου, Σκεύη Αντωνίου, Κωνσταντίνα Παφίτη, Ξένια Γεωργίου, Σάρα Παπαδοπούλου, Μαρία Ματθαίου, Ελένη Τάκκα, Εύη Ιωνά, Μικαέλλα Κλεοβούλου, Παναγιώτα Ρήγα, Βικτώρια Ζαμπά, Μαρία Ιωάννου, Εύα Κουτσόφτα, Άντρια Μιχαήλ, Μαρινέλλα Παναγιώτου, Ηλιάνα Αντωνίου, Ελένη Γιάννου, Άντρη Βιολάρη, Λουκρητία Χρυσοστόμου, Μαριλένα Γεωργίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι η Μαρία Μπιμπή από το Σύνδεσμο Σερρών και θα έχει βοηθούς την Χρυσούλα Ευγενίδου από το Σύνδεσμο Θράκης και την Δήμητρα Κοτανίδου από το Σύνδεσμο Δράμας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και είναι μία καλή ευκαιρία για όποιον μπορεί να πάει στο ΔΑΚ Κομοτηνής και να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες. Δεν έχουμε συχνά άλλωστε το προνόμια να φιλοξενούμε στην Θράκη Εθνικές Ομάδες, σε οποιοδήποτε σπορ…