ΕΠΣ Ξάνθης: Ισοπαλία για τους Παίδες, ήττα για τους Νέους στα παιχνίδια με τις Μεικτές της ΕΠΣ Καβάλας

 

Από μία ισοπαλία και μία ήττα σημαδεύθηκαν τα δυο παιχνίδια των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Καβάλας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Μεικτών Ομάδων Ενώσεων που διεξήχθησαν στο ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης.

Στον αγώνα των παίδων που προηγήθηκε χρονικά, τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Όπως επισημαίνει το SportsAddict, στο 70′ οι καβαλιώτες πήραν το προβάδισμα με σουτ του Παπάζογλου, αλλά στην συνέχεια οι Ξανθιώτες που είχαν τα ηνία της αναμέτρησης και στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Περτσανίδη ενώ θα μπορούσαν να κερδίσουν και το ματς, όμως ούτε ο Γιουρούκ με κεφαλιά μετά απο κόρνερ ούτε ο Αραμπατζής με  σούτ στο φινάλε κατάφεραν να δώσουν το τρίποντο στην ομάδα της Ξάνθης.

Στο ματς των Νέων, από όπου και η φωτογραφία της Ξάνθης Sport, είχαμε απίστευτο παιχνίδι με έξι τέρματα και ανατροπή στην ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 15′ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με μακρινό χτύπημα φάουλ του Γλεντίδη. Η απάντηση των Ξανθιωτών ήρθε στο 31′ με προσπάθεια του Θώμογλου. Στο 67′ οι Ξανθιώτες πήραν προβάδισμα με εκπληκτικό σουτ του Μπάτζιου, όμως οι Καβαλιώτες όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά κατάφεραν με δύο κεφαλιές των Κακουλίδη στο 77′ και του Ντουρτμές στο 81′  να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Στο 85′ ο Ντουρτμές με σουτ διαμόρφωσε το 2-4 που ήταν και το τελικό σκορ.