Επανέναρξη πρωταθλήματος με εντός έδρας δοκιμασίες για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μετά από διακοπή δυο εβδομάδων, επαναρχίζει το μεσημέρι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής που κανονικά επρόκειτο να διεξαχθούν την περασμένη Κυριακή αλλά δεν έγινε λόγω της γνωστής διακοπής.

Σε αυτήν την επανέναρξη οι δυο ομάδες της Θράκης έχουν εντός έδρας δοκιμασίες. Ο Ορφέας Ξάνθης φιλοξενεί στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Αλμωπό Αριδαίας ενώ η Δόξα Προσκυνητών στο ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής την Νάουσα.

Τόσο ο Μπάμπης Χατζημεστής για τον Ορφέα όσο και ο Γιάννης Κλειτσιώτης για την Δόξα Προσκυνητών δεν αντιμετωοπίζουν προβλήματα εκτός προγράμματος, αφού οι απουσίες που υπάρχουν ήταν γνωστέςοι δυο ομάδες της Θράκης θέλουν νίκες, ειδικά στην Κομοτηνή ώστε να ξεφύγει η ομάδα της Δόξας από τις τελευταίες θεσεις.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 15:00 και θα υπάρχει απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS, όπως σε όλους τους αγώνες των εκπροσώπων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα. Παράλληλα θα υπάρχει ενημέρωση και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Α.Ο. Καρδίας – Απόλλων Παραλιμνίου, Καμπανιακός – Νέστος Χρυσούπολης, Εορδαϊκός – Δόξα Δράμας, Δόξα Προσκυνητών – Νάουσα: Σιμίδης, Απόλλων Καλαμαριάς – Καβάλα, Λαγκαδάς – Α.Ε. Ποντίων, Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΚΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ