Στην κερκίδα του ΔΑΚ Αγρινίου για να δει τους φίλους του από την Ασπίδα ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης Δημήτρης Κυριακίδης

 

Ένας φίλος από τα παλιά παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΑΟ Αγρινίου με την Ασπίδα Ξάνθης για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών το απόγευμα της Κυριακής. Ο λόγος για τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο Κυριακίδης πέρα από την καταγωγή από την Χρυσούπολη αλλά και το γεγονός ότι μέχρι πριν ενάμιση χρόνο άνηκε στο δυναμικό της Skoda Ξάνθη και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου, διατηρεί φιλικές σχέσεις με παίκτες από την Ασπίδα όπως ο Απόστολος Κουτσογιάννης.

Με την αφορμή λοιπόν της παρουσίας της Ασπίδας στο Αγρίνιο αλλά και του ρεπό που είχε ο ίδιος λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος (μια μέρα πριν είχε φιλικό ο Παναιτωλικός), βρέθηκε στο κλειστό του Αγρινίου, παρακολούθησε την αναμέτρηση και συνομίλησε μετά το τέλος της με τα παιδιά της Ασπίδας.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Κυριακή ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο την Ξάνθη, κοινώς ο Κυριακίδης θα βρεθεί αντίπαλος με την παλιά του ομάδα, λίγες ημέρες μετά την πολυπόθητη κλήση του στην Εθνική Ομάδα Ανδρών (έστω και αν δεν χρησιμοποιήθηκε).