Photos: 40 κλικ από την ορκωμοσία των 120 νέων πτυχιούχων του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης έλαβαν τα πτυχία τους πάνω από 120 απόφοιτοι της Σχολής, παρουσία φίλων και συγγενών τους, σε μια απο τις μεγαλύτερες ορκωμοσίες που έχει πραγματοποιήσει το τμήμα.

Μια νέα ζωή ξεκινά για εκείνους από σήμερα με νέες ευκαιρίες στο δρόμο τους και όνειρα για να πραγματοποιήσουν στήνοντας μια καριέρα στον αθλητισμό ,τη γυμναστική, την προπονητική, το χορό, την αποκατάσταση και σε διάφορες ακόμη ειδικότητες με τις οποίες τους εξόπλισε το πτυχίο τους.

Μεταξύ των αποφοίτων βρισκόταν και γνωστοί αθλητές όπως: ο Σταύρος Χονδρόπουλος, αθλητής του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής, ο Αλέξανδρος Κοσκολός, πρώην παίχτης των υποδομών του Πανθρακικού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο Γιάννης Σούρμπης που αγωνιζόταν ως Shooting Guard στην ΑΕ Κομοτηνής, o Θάνος Πισμίσης που φόρεσε τις φανέλες  της Α.Ε. και Αίαντα Κομοτηνής, ο Χάρης Τζερεφός ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στην ΑΕ Κομοτηνής, ο αθλητής του στίβου στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής Κώστας Κουτσουκλάκης αλλά και ο Γιάννης Στόγιος που ήταν κάποια στιγμή στο ρόστερ του Πανθρακικού

Στην ορκωμοσία της Δευτέρας το όρκο ανέγνωσε η πρώτη μεταξύ των πτυχιούχων Αντωνία Καλαφατζή, αριστούχος απόφοιτη με 9,14 μέσο όρο, η οποία στο λόγο της παρότρυνε τους συναδέλφους της να κοιτάνε μπροστά και να μη θεωρούν ότι είναι η χαμένη γενιά. Πριν την έναρξη της ανάγνωσης του όρκου έγινε και η βράβευση της απόφοιτης με τιμητική πλακέτα απο τον Μιχάλη Πολιτσάκη, Καθηγητή Φυσ. Αγωγής και πρόεδρο της Ένωσης Αθλητών, ενώ χαιρετισμό απηύθηναν ο εκπρόσωπος του Πρύτανη κ. Μάρης και η Κοσμήτορας της σχολής κα. Μαίρη Μιχαλοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή από τον φακό του ThrakiSports: