Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος επιστρέφει στην Κομοτηνή για να παρουσιάσει το 13ο βιβλίο του

 

Το νέο βιβλίο του γνωστού αθλητικογράφου Μένιου Σακελλαρόπουλου με τίτλο «Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι» θα παρουσιαστεί την προσεχή Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, στην Κομοτηνή σε εκδήλωση που διοργανώνουν τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» και οι Εκδόσεις Ψυχογιός.

Χάρη σε αυτήν την παρουσίαση ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, επιστρέφει στον τόπο των φοιτητικών του χρόνων, καθώς είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, έχοντας στις αποσκευές του το δέκατο τρίτο μυθιστόρημά του. Βέβαια, ακόμα και την περίοδο που ήταν φοιτητής, είχε ήδη επιλέξει να γίνει δημοσιογράφος και έγραφε στο “Φως”.

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του δεν ασχολήθηκε με αποτρόπαια εγκλήματα, μετά τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης, παρά μόνο πολύ αργότερα, στα μυθιστορήματά του. Τον είχε κερδίσει ήδη η δημοσιογραφία, την οποία ταλαιπωρεί επί τριάντα επτά συναπτά έτη.

Ξεκίνησε μαθητής λυκείου ακόμα από το Φως, μύρισε το μελάνι στις εφημερίδες Βραδυνή, Έθνος, Ελεύθερος Τύπος, Αθλητική, Sportime, Derby, στα περιοδικά Εικόνες, Nitro, Active, Επίκαιρα, βούτηξε στα ερτζιανά (ΕΡΑ, Sport FM, Sentra FM, SPORT 24) κι από το 1992 είναι στο Mega Channel.

Έκανε τρεις φορές τον γύρο της Ευρώπης, φτάνοντας ως τη Νότια Αφρική με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ του 2010, με εκατοντάδες ρεπορτάζ και χιλιάδες βίντεο, όλα με ένα δικό του χρώμα. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, από τον οποίο έχει βραβευτεί τέσσερις φορές για τηλεοπτικά θέματα».

Το μυθιστόρημα «Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι» είναι το δέκατο τρίτο βιβλίο του, και η δεύτερη συνεργασία του με τις Εκδόσεις «Ψυχογιός». Παραμένει έφηβος και εκρηκτικός, συνεχίζει να ονειρεύεται, να χαμογελάει, να σαρκάζει και να αυτοσαρκάζεται, και πιστεύει στην… άσπρη μέρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη Κομοτηναίων (1ος όροφοςΕλ. Βενιζέλου 52, Κομοτηνή), με καλεσμένους ομιλητές την συγγραφέα Φωτεινή Ναούμ και τον Team Manager της ΑΕ Κομοτηνής Βασίλη Στοάκη. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίο του.
sakelaropoylos_13keria_vafiadhs-afisa