Νέα αναβολή στους αγώνες των Μεικτών ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Έβρου λόγω… Προσκυνητών

 

Διεξάγεται την Τετάρτη η τρίτη αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων τόσο σε Νέους όσο και σε Παίδες, που είχε αναβληθεί την περασμένη Τετάρτη.

Ωστόσο εδώ και λίγες ώρες στον σχετικό πρόγραμμα της ιστοσελίδας της ΕΠΟ αναφέρεται ότι «ο αγώνας αυτός έχει αναβληθεί». Και η αναφορά επαναλαμβάνεται τόσο στο ζευγάρι των Νέων όσο και σε αυτό των Παίδων.

Ο λόγος; Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, δεν υπάρχει γήπεδο να διεξαχθούν τα παιχνίδια. Βλέπετε, οι αγώνες των Μεικτών της ΕΠΣ Θράκης όταν αυτές είναι γηπεδούχες γίνονται στο ενωσιακό γήπεδο που βρίσκεται πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό.

Το ίδιο γήπεδο χρησιμοποιεί όμως ως έδρα και η Δόξα Προσκυνητών, που επίσης έχει αγώνα την Τετάρτη μετά την αναβολή της περασμένης Κυριακής. Η Γ’ Εθνική προηγείται των Μεικτών και έτσι τα ματς ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Έβρου θα οριστούν σε μελλοντική ημερομηνία.

Έτσι και αλλιώς η ΕΠΣ Θράκης έχει επιφορτιστεί και με την φιλοξενία των Εθνικών Ομάδων Γυναικών της Ελλάδος και της Κύπρου που θα δώσουν δυο φιλικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, με το πρώτο από αυτά να διεξάγεται επίσης την Τετάρτη.

Σε αντίθεση με την Κομοτηνή, δεν δημιουργείται αντίστοιχο πρόβλημα στην Ξάνθη. Και εκεί παίζει εντός έδρας ο Ορφέας αλλά ως γνωστόν η έδρα του είναι το γήπεδο του ΑΟΞ και όχι το Ενωσιακό. Κατά συνέπεια τα ματς ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Καβάλας θα διεξαχθούν κανονικά.