Οι ημερομηνίες και οι αγωνιστικές που ξεκινάνε τα πρωταθλήματα γυναικών

 

Από αυτήν  την Τρίτη 22 Νοεμβρίου έχουμε και επισήμως επανέναρξη όλων των πανελληνίων ποδοσφαιρικών πρωταθλήμάτων, τα οποία έχουν διακοπεί από τις 9 Νοεμβρίου και η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που ξεκινάνε τα πρωταθλήματα της Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας των γυναικών.

Ροδόπη 87΄ και Βασίλισσα της Θράκης θα ξεκινήσουν και πάλι τις υποχρεώσεις τους την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, με την 6η αγωνιστική, η οποία ήταν να διεξαχθεί κανονικά εκείνη την ημερομηνία. Η ομάδα της Κομοτηνής θα υποδεχθεί τον Μαγνησιακό, ενώ η ομάδα της Ξάνθης θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Βόλο 2004. Η 4η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ενώ η 5η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ο ΑΟ Θράκης. Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής είχε προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου, όμως με τη διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να αγωνίζεται στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα.