Football League: Αποφασίστηκε επανέναρξη από την… Παρασκευή! Εκτός έδρας το επόμενο ματς του Πανθρακικού…

 

Πρωτάθλημα ξανά! Την επανέναρξη της Football League ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Β’ Εθνικής που αποφάσισε να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα και να παιχτεί από εκεί που είχε σταματήσει, δηλαδή από την 3η αγωνιστική.

Οι ομάδες ενημερώθηκαν και για το πότε θα γίνουν τα ματς προκειμένου να μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους, αλλά φυσικά το πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια, όπως συνηθίζεται τον τελευταίο καιρό.

Ωστόσο, έγινε γνωστό πως όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (26/11) στις 15.00, ανάμεσά τους και το Αιγινιακός – Πανθρακικός (που και κανονικά είχε προγραμματιστεί Σάββατο, αλλά… το προπερασμένο, δέκα μέρες πριν).

Ωστόσο υπάρχει και μια εξαίρεση στον κανόνα και αυτό είναι το ματς του ΟΦΗ με τον Πανελευσινιακό, το οποίο θα είναι και το μοναδικό τηλεοπτικό. Ο συγκεκριμένος αγώνας ορίστηκε για την Παρασκευή (25/11) στις 18.00 και έτσι με αυτόν θα ανοίξει η αυλαία της αγωνιστικής.

Αναφορικά με το τηλεοπτικόν του πράγματος, μην  τρέφετε ελπίδες για να δείτε το ματς στην Θράκη. Το τοπικό κανάλι Κρήτη TV εξασφάλισε τα δικαιώματα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, το οποίο ως γνωστόν δεν εκπέμπει στην περιοχή μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Football League:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11

ΟΦΗ – Πανελευσινιακός (18:00, LIVE Κρήτη TV)

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11

Απόλλων – Παναιγιάλειος (15:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη (15:00)

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα (15:00)

Αιγινιακός – Πανθρακικός (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Πανσερραϊκός – ΑΟ Χανιά (15:00)

Αχαρναϊκός – ΑΟ Τρίκαλα (15:00)

Καλλονή – Λαμία (15:00)

Κισσαμικός – Άρης (15:00)