ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στο επιβλητικό πέρασμα της Αναγέννηση Θαλασσιάς από τον Ζυγό

 

Επιβλητικό πέρασμα με σκορ 0-3 επί του Ηρακλή Ζυγού για την Αναγέννηση Θαλασσιάς, η οποία ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς να απειληθεί σημαντικά και κατάφερε με αυτό το τρίποντο να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου.

Μόλις στο 4o λεπτό η ομάδα της Αναγέννησης ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε ένα τέρμα του αρχηγού της Καζάκη με κοντινή προβολή. Στο 20′ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ηρακλή Ζυγού με τον Αρσενίου που δεν κατάφερε από πολύ πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Στο 25′ η ομάδα της Θαλασσιάς διπλασίασε τα τέρματα της χάρη σε ένα υπέροχο σουτ του Σαρηγιαννίδη από τα 25 μέτρα με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παράθυρο της εστίας του Ευκαρπίδη. Μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με την Αναγέννηση Θαλασσιάς να προηγείται με 0-2.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού,η Αναγέννηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο του παιχνιδιού και παρόλο το προβάδισμα της δεν σταμάτησε να δημιουργεί ευκαιρίες θέλοντας να πετύχει ένα τρίτο γκολ. Στο 55 λεπτό δοκάρι για την ομάδα του Ηρακλή μετά από κεφαλιά του Πελτεκίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι διεκδικώντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Και ότι δεν κατάφερε ο Ηρακλής το έκανε πράξη η ομάδα της Θαλασσιάς  στο 75′  με τον Γιάννη Καζάκη να σημειώσει ένα τρίτο γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή  και να καθαρίσει το ματς παίρνοντας τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Επίσης ευκαιρίες για την ομάδα της Θαλασσιάς έχασαν οι Γιαννακούδης και Καζάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Κελέσης, Καραγεωργίου, Μπακάλ, Τσετινές, Πανταζίδης, Πελτεκίδης (Μπαργκάν), Αρσενίου (Ξουπλίδης), Τσακιρσουλείμ (Κτίστης), Κωφφίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Δανδανόπουλος , Βασιλειάδης ,Κοτζάκελης (Παπαδημητρίου), Βουλγαρίδης , Μπάτζιος ,Τουργαίδης (Μαυρίδης) , Σαρηγιαννίδης , Χριστοφορίδης (Ματζαρίδης) , Καζάκης , Γιαννακούδης