ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ματς του Ακρίτα Ν. Βύσσας με την Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου

 

Το απόλυτο στις νίκες διατήρησε η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου η οποία νίκησε εύκολα τη Νέα Βύσσα με 0-4 στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Η εικόνα του παιχνιδιού είχε ξεκαθαρίσει ήδη από το πρώτο ημίχρονο μιας και η Ένωση πέτυχε σχετικά νωρίς τα πρώτα της γκόλ απο τον Καπανίκα, το πρώτο στο 16′  με  πλασε και το δεύτερο που ήταν και η αμέσως επόμενη της ευκαιρία στο 21΄επίσης με πλάσε κοντά στο σημείο του πέναλτι.

Η Βύσσα δε μπορούσε να αντιδράσει παρ οτι προσπάθησε ν’ αντιδράσει στο β’ ημίχρονο προσπαθώντας να πάρει κάτι απο το παιχνίδι όπως αναφέρει το RadioΕvros.gr αλλά η Ένωση κλείδωσε το σκόρ μετά το 3ο γκόλ στο 50′ μετά απο κόρνερ του Δεδελούδη και το τελείωσε με το 4ο  γκόλ λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού στο 89′ με προβολή του Δορουγιδένη. Μια αναμέτρηση χωρίς προβλήματα για τον διαιτητή του αγώνα Κεσσούδη και τους βοηθούς του Τσίκα και Απιδόπουλο .

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ (Βασίλης Μαρασλής): Πούσκας, Μαρίνος, Αραμπατζής, Ατματζίδης, Παπαδόπουλος, Αδαμίδης, Σακιζλής, Καλιαμπάκας (70΄Παπαναστασίου), Μονινιάν (54΄Παντούλας), Χαρχάλης, Κουρτίδης (61΄Πλιατσικίδης)

ΈΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ/ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Μιχάλης Φλώρος): Μπαμπλής, Δουμπουλάκης (61΄Παπαδημητρίου), Καρασερίδης (72΄Πετρίδης), Τσαπάνης, Λίτσιος, Πατσιώρας, Δεδελούδης, Δορουγιδένης, Τσακανίκας, Ευφραιμίδης, Καπανίκας (61΄Τερζής)