Β’ Εθνική: Ξεμούδιασμα για Ροδόπη και Βασίλισσα απέναντι σε ΑΟ Θράκης και Δόξα Δράμας αντίστοιχα

 

Την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν και να βρεθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς παρά την διακοπή του πρωταθλήματος είχαν οι παίκτριες της Ροδόπης ’87 και της Βασίλισσας της Ξάνθης, των δυο ομάδων που εκπροσωπούν το γεωγραφικό μας διαμέρισμα στην Β’ Εθνική.

Ο σύλλογος της Κομοτηνής βρέθηκε στην γειτονική Αλεξανδρούπολη για φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Θράκης, που επίσης δεν ξεκίνησε αυτήν την Κυριακή τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Γ’ Εθνική. Η Ροδόπη επικράτησε με 2-5 με δύο τέρματα από την Σωκράτους (2) και από ένα των Κουφού, Πατεράκη και Γεωργοπούλου ενώ και τα δύο τέρματα του ΑΟΘ πέτυχε η Φώτη. Η αναμνηστική φωτογραφία των δύο ομάδων είναι από αυτό το παιχνίδι.

Το Σάββατο πραγματοποίησε φιλικό όμως και η Βασίλισσα της Θράκης, που υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Ξάνθης την Δόξα Δράμας. Με την Μαυρομάτη να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και την Κατσαρού στο δεύτερο, οι Βασίλισσες επικράτησαν με 2-0 και αφιέρωσαν τη νίκη στον προπονητή τους Ανέστη Αλεξούδη, που είχε γενέθλια. Η ομάδα της Δράμας, όπως και ο ΑΟ Θράκης, επίσης προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.