Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την Ασπίδα Ξάνθης, η οποία αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο την τοπική ομάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ασπίδα βρίσκεται από χθες στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας με αποστολή 10 παικτών και δύο απουσίες της τελευταίας στιγμής, καθώς ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Στεφανίδης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ακολούθησε την ομάδα στο Αγρίνιο, όπως και ο Νεοκλής Μασμανίδης. Αντίθετα οι 10 παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Κώστας Ιωαννίδης είναι οι Κουτσογιάννης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Μανδαλάκης, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος και Τσιαβές. Μεσοβδόμαδα η Ασπίδα νίκησε σε φιλικό την ΑΕ Κομοτηνής με 59-81.

Τον Ορφέα Νέου Σκοπού υποδέχεται η ΑΕ Κομοτηνής, με στόχο να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο και να σπρώξει την αθλητική Ένωση στη νίκη. Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Λεχούδης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε και την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ την Τετάρτη η ΑΕ Κομοτηνής έχασε με 59-81 από την Ασπίδα σε φιλική αναμέτρηση, παίζοντας όμως για 17 λεπτά εξαιρετικό μπάσκετ.

Στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ισόβαθμο Μαντουλίδη αγωνίζεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή και θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα της Κομοτηνής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ την Τετάρτη νίκησε σε φιλική αναμέτρηση τον Αρίωνα Ξάνθης με 67-34.

Τον ΑΟ Σερρών υποδέχεται στο Εύμοιρο η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, με στόχο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα την ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα. Τα κορίτσια της Ασπίδας θα έχουν και πάλι τη στήριξη του κόσμου της Ξάνθης, που αναμένεται να πάει στο κλειστό “Χριστίνα Χριστοδούλου” για να βοηθήσει την Ασπίδα να φτάσει στη νίκη απέναντι στην πιο αδύναμη θεωρητικά ομάδα του ομίλου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ