A2 Ανδρών: Ήττα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης απο την ανώτερη Δράμα ’86

 

Η δύσκολη αποστολή που είχαν γι αυτό το Σάββατο δεν εξετελέσθει και οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης έχασαν απο την Δράμα ’86 με 31-22. στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Α2 Ανδρών

Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μπήκε αρκετά καλά και πίεσε τη Δράμα αλλά δε κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά έδωσε και μεγάλο προβάδισμα στην αντίπαλη ομάδα με το να ανοίξει στα τελευταία λεπτά την άμυνα της σε μεγάλο βαθμό και το σκορ να δείξει 17-8.

Στην επανάληψη παρότι η ομάδα του Ηλία Τάρε προσπάθησε να αλλάξει το αποτέλεσμα δε τα κατάφερε μιας και οι Δράμινοι βρισκόταν σε διαφορά ασφαλείας και ηττήθηκαν με 31-22.

ΓΣ ΔΡΑΜΑ ’86 (Βαλαβάνης): Παπάζογλου, Γκαμώτσος, Κοτζαμαρίκογλου 3, Χαϊτίδης 8, Ιακωβίδης 2, Κουρουτζίδης 1, Κοβογλανίδης 1, Νέλκος, Τσιτσίγκος 5, Θυμίδης 3, Σπέντζος 2, Φραγκούλης 3, Γιαννακόπουλος 2, Κρανάς, Τρομπούκης.

ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τάρες): Ξηρόπουλος, Ξενοπανάγος, Χαραλαμπίδης 6, Σέλκος, Κωστόπουλος Β., Επιτρόπου 1, Κωστόπουλος Ι., Τζίνεβης 6, Θεοδώρου 2, Λιόντος, Ιβόσεβιτς, Μπασδάνης, Πιστόλας 7, Γλήνιας