«Τελικός παραμονής» με Κύζικο στου Ρέντη για την Ορεστιάδα των μυρίων προβλημάτων (19:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Στην Αθήνα με πολλά προβλήματα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πουίσως κρίνει και την παραμονή της ομάδας στην Α1 Κατηγορία βρίσκεται η Ορεστιάδα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 19:00 στου Ρέντη και στο γήπεδο ”Μελίνα Μερκούρη” ο Α.Ο Ορεστιάδας φιλοξενείται από την Κύζικο Νέας Περάμου για έναν αγώνα επιβίωσης και για τους δυο. Βρισκόμενοι στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς τόσο η Ορεστιάδα όσο και το Πέραμα μετατρέπονται σε ”κυνηγούς νίκης”.

Αυτή θα είναι η πρώτη τους γνωριμία, αφού αγωνίζονται για πρώτη φορά μεταξύ τους σε επίπεδο Volley League και είναι βέβαιο ότι αμφότερες οι ομάδες θα πέσουν στην δύσκολη μάχη για τη παραμονή αν και το αποτέλεσμα δεν είναι ακόμη καταδικαστικό.

Ο Α.Ο Ορεστιάδας δεν έχει καμία νίκη ως τώρα και τα ζητήματα στο εσωτερικό του αυτή τη περίοδο είναι αρκετά. Η ομάδα ταξίδεψε οδικώς μέχρι την Αθήνα χωρίς τον Πλάμεν Κριστόφ ο οποίος ενημέρωσε την διοίκηση πως δεν θα κατέβει στην Αθήνα, όπως επίσης χωρίς τον πασαδόρο Τάσο Αναστασιάδη και το λίμπερο Βασίλη Καρασαββίδη οι οποίοι βαδίζουν προς ένα όχι και τόσο βελούδινο διαζύγιο, με καταγγελίες και εξώδικα (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Την θέση των δύο απόντων θα πάρουν ο Δημήτρης Ράπτης και ο Απόστολος Αντωνιάδης.  Παρόλα αυτά ο υπηρεσιακός προπονητής Κώστας Ντινούδης που θα καλύψει το κενό του Πλάμεν Κριστόφ προσπαθεί να οργανώσει την ομάδα καλύπτοντας τα κενά ώστε να υπάρξει μια καλή εμφάνιση στο παιχνίδι, το οποίο ξεκινα στις 19:00 και φυσικά θα υπάρχει απευθείας ενημέρωσης από το ThrakiSportS.