Παραιτήθηκε από τιμ μάνατζερ της Ορεστιάδας Στέλλα Σταματοπούλου! Η δήλωση Γκιζάνη και ο αντικατάστατης της…

 

Ακόμα πιο βαρύ έχει γίνει το κλίμα στον ΑΟ Ορεστιάδας, ένα 24ωρο πριν τον αγώνα που μοιάζει και σαν «τελικός» για την παραμονή στην Volley League έστω και αν βρισκόμαστε ακόμα στην 4η αγωνιστική, μετά την παραίτηση της Στέλλας Σταματοπούλου από τη θέση της τιμ μάνατζερ.

Μετά την κόντρα ανάμεσα στην διοίκηση και τους Αναστασιάδη και Καρασαβίδη που έχει πάρει πλέον και μορφή εξωδίκων, κάτι που πέρα από το Sportsfeed αναφέρει και το Volleynews, ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας επιβεβαιώνει ότι υπάρχει και παραίτηση της Στέλλας Σταματοπούλου από γενική αρχηγός της ομάδας, με την επισήμανση ωστόσο ότι παραμένει στη διοίκηση του ΤΑΑ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με την παραίτηση της Σταματοπούλου, ο Βασίλης Γκιζάνης είπε πως «δεν συμβάδιζαν οι υποχρεώσεις του διοικητικού παράγοντα και του τιμ μάνατζερ» και μάλιστα έκανε γνωστό ότι την θέση της ως τιμ μάνατζερ στην ομάδα ήδη ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσμανής, που σύμφωνα με όσα εμαθε το ThrakiSportS, επιβιβάστηκε στην Θεσσαλονίκη στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στην Αθήνα και εκεί είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες.

Ο Κουτσμανής ξεκίνησε τη σεζόν στον Φοίνικα Σύρου αλλά αποχώρησε και πλέον είναι ο άνθρωπος που ηγείται της αποστολής της Ορεστιάδας στην Αθήνα για τον κρισιμότατο αγώνα με την Κύζικο. Σε σχέση με το ζήτημα που έχει ανακύψει με τους Αναστασιάδη και Καρασαβίδη, ο Γκιζάνης είπε στο Volleynews πως οι δύο αθλητές δεν επέστρεψαν από άδεια που είχαν πάρει από το προηγούμενο Σάββατο και επιφυλάχθηκε για τη συνέχεια, χωρίς περαιτέρω αναφορές σε εξώδικα.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας παραδέχτηκε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στον ιστορικό σύλλογο όμως πρόσθεσε ότι και ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα μείνουν για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Πλέον, όπως καταλήγει το άρθρο του Volleynews, «παράγοντες της διοίκησης προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό των παικτών αλλά και του Βούλγαρου προπονητή Πλάμεν Κριστόφ ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει όρθια της ομάδα».