Γ΄ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Εντός έδρας παιχνίδι για την ΑΕ Κομοτηνής, εκτός έδρας για τον ΓΑΣ Κομοτηνή.

Τον Ορφέα Νέου Σκοπού υποδέχεται η ΑΕ Κομοτηνής, που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να παραμείνει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Διαιτητές στην αναμέτρηση είναι οι Παπαδόπουλος Χαράλαμπος και Παπαθανασίου από τον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Κρίσιμο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, με τον ισόβαθμο Μαντουλίδη, με την ομάδα της Κομοτηνής να θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Καρακώστας και Παζόλης από τον Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

ΔΑΚ Ποταμουδιών:  Αγία Βαρβάρα – Μακεδονικός (Μελανίδης-Ντόγκας (Λιρίδης))

ΔΑΚ Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – Αστέρας Καβάλας (Σαρακενίδης-Χατζηχαρίσης (Φωτιάδης))

Κ.Γ. Μαντουλίδη:  Μαντουλίδης – ΓΑΣ Κομοτηνή (Καρακώστας-Παζόλης (Ανδρίτσος))

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σερρών – Νεάπολη (Παπαγεωργίου-Εκίζογλου (Γιαβρής))

Κ.Γ. Επταπυργίου:  Παναθλητικός – Ιωνικός Ιωνίας (Γαζέτας-Σελεβός (Κασαπίδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΑΕ Κομοτηνής – Ορφέας Ν. Σκοπού (Παπαδόπουλος Χ.-Παπαθανασίου (Γκουρτζελίδης))

ΔΑΚ Περαίας:  Ακτή Ζέφυρος – Ν. Μουδανιά (Κοντογιάννης-Παπαθωμά (Λαδένης))