Σε τεντωμένο σκοινί η Ορεστιάδα πριν τον «τελικό»! Εστάλησαν… εξώδικα σε δύο βασικούς παίκτες

 

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν από την αρχή της σεζόν στην Ορεστιάδα, αλλά πλέον τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί κυριολεκτικά η μπάλα με την ιστορική ομάδα να ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί.

Αυτό αναφέρει βραδινό δημοσίευμα του Sportsfeed, που εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες που μεταφέρει, δείχνει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η κατάσταση κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή.

Οι Θρακιώτες που είναι στον πάτο της βαθμολογίας και το Σάββατο παίζουν ίσως τον τελικό παραμονής με την Κύζικο Νέας Περάμου (ο αγώνας όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ομάδα ξεκινά απόψε να πάει οδικώς για την Αθήνα, χωρίς όμως τους Τάσο Αναστασιάδη και Βασίλη Καρασαββίδη οι οποίοι μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας έφυγαν για την Θεσσαλονίκη, ενώ παρά την σχετική παραφιλολογία ο Πλάμεν Κριστόφ συνεχίζει στον πάγκο και θα είναι κανονικά στο ματς με την Κύζικο ενώ φέρεται να έχει φέρει μαζί του και δύο Βούλγαρους για δοκιμές.

Ξεκινώντας από τους δύο παίκτες ο μεν Αναστασιάδης ενημέρωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα κι έπρεπε να φύγει στην Θεσσαλονίκη, ο δε Καρασαββίδης έφυγε αρχικά λόγω του ρεπό που είχε η ομάδα και κατόπιν δεν μπορούσε να μετακινηθεί καθώς ήταν ασθενής.

«Ωστόσο χθες η διοίκηση της Ορεστιάδας απέστειλε και στους δύο εξώδικα με τα οποία τους κατηγορεί ότι απουσιάζουν αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις (σύμφωνα με πληροφορίες στα εξώδικα αναφέρεται ότι οι δύο αθλητές δημιουργούσαν και προβλήματα στο εσωτερικά της ομάδας) τονίζοντας ότι θα κινηθούν δικαστικά εναντίον τους», αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τυχάλα, που αποτελεί μια από τις πιο βαριές αλλά και έγκυρες υπογραφές που υπάρχουν στο ρεπορτάζ του βόλεϊ πανελλαδικά.

«Από τη στιγμή όμως που η Ορεστιάδα έστειλε εξώδικο οι αθλητές ενημέρωσαν τον ΠΑΣΑΠ που αν δεν έχει κάνει θα στείλει αύριο καταγγελία στην ΕΣΑΠ κατά της Ορεστιάδας καταγράφοντας τους όρους των συμβολαίων τους που δεν τηρήθηκαν (αυτό που διαρρέει είναι ότι δεν εκπληρώθηκε σχεδόν τίποτα) περνώντας ουσιαστικά στην αντεπίθεση», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Στον επίλογό του, το σχετικό άρθρο στο Sportsfeed που ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αναφέρει: «Από κει και πέρα ο Πλάμεν Χριστόφ ήταν χθες στην Ορεστιάδα και θα είναι με την ομάδα στο ματς με την Κύζικο ενώ την ίδια ώρα κάποιες πηγές αναφέρουν ότι παραιτήθηκαν και δύο μέλη του ΤΑΑ, κάτι που αν ισχύει δημιουργεί και διοικητικό αδιέξοδο».