Volley League: Δήλωση με… αιχμές για «μεγαλοπιασίματα» από τον Σάκη Μουστακίδη

 

Σε μια δήλωση που αφήνει αιχμές για… «μεγαλοπιασίματα» προχώρησε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης τις παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την τρίτη αγωνιστική.

«Ο Παναθηναϊκός εφέτος έχει υψηλούς στόχους και θα πρωταγωνιστήσει για τον τίτλο. Δεν είναι καλό ότι ηττήθηκε από τον Παμβοχαϊκό διότι αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη νίκης», είχε καταρχήν πει στο olleynews ενόψει αυτής της αναμέτρησης, που ως γνωστόν έληξε με νίκη 3-1 υπέρ του τριφυλλιού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Τα σημαντικά όμως ήταν εκείνα που ακολούθησαν. «Εγώ ως προπονητής του Εθνικού δεν δίνω σημασία σε τίποτα πλέον εκτός του ότι εμείς πάμε για να σωθούμε και θα παλέψουμε όλους τους αγώνες με κάθε αντίπαλο», είπε αρχικά ο Σάκης Μουστακίδης.

Και κατέληξε αφήνοντας σαφείς αιχμές: «Αυτό που με ενοχλεί είναι πως κάποιες ομάδες μεταξύ αυτών και ο Εθνικός προσπαθούν να εξυγιανθούν και να συμμαζευτούν και άλλες μεγαλοπιάνονται με κινήσεις που δεν έχουν καμία βολεϊκή εξήγηση και φυσικά δεν έχουν μέλλον».

Στην δήλωσή του δεν εξήγησε ποιες είναι οι ομάδες που μεγαλοπιάνονται, πολλοί ωστόσο εκτίμησαν ότι ένα από τα βέλη αφορούσε και τον Παναθηναϊκό…