Στην Εθνική Ελλάδος η Μάγδα Κεπεσίδου για τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει προκριματικών Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

 

Θρακιώτικο αέρα θα έχει η Εθνική Ελλάδος Χάντμπολ στα φιλικά προετοιμασίας με Ισραήλ, Λιθουανία, Σλοβακία και Ουκρανία, καθώς η Αλεξανδρουπολίτισα τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου επιλέχθηκε από τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Απο την Τετάρτη 16/11 έως και τις 24/11 η Εθνική Ομάδα θα βρίσκεται στο Αμύνταιο, όπου θα αγωνιστεί και με το Ισραήλ στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο του Αμύνταιου, ενω στη συνέχεια θα αναχώρησει στις 24 Νοεμβρίου για τη Σλοβακία και τη πόλη Σάλα όπου θα συμμετάσχει στο 1ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 με αντιπάλους τη Λιθουανία, τη Σλοβακία και την Ουκρανία.

Η Μάγδα Κεπεσίδου θα έχει μαζί της και τις συμπαίκτριες της Χρυσή, Στουγιαννίδου, Τσάκαλου, Ζυγούρα, Παπανικολάου, Μανιά απο τον ΟΦΝ Ιωνίας που επιλέχθηκαν και εκείνες για να απαρτίσουν την Εθνική ομάδα. Οι υπόλοιπες κοπέλες που θα ενσωματωθούν στην Εθνική προέρχονται απο ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, Πανόραμα, Άμυντα Αμύνταιου και ΓΑΣ Καματερού.

Αναλυτικά οι 18 αθλήτριες που κάλεσαν οι Μενέλαος Δανήλος και Αλέξανδρος Ταρινίδης : Κεπεσίδου, Χρυσή, Στουγιαννίδου, Τσάκαλου, Ζυγούρα, Παπανικολάου, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Ράτσικα, Βαφειάδου, Μούρνου, Νούλα, Μάστακα, Τσαουσίδου (ΠΑΟΚ), Χατζηπαρασίδου, Καρέλα (Παναιτωλικός), Γκάτσιου (ΑΕΠ Πανόραμα), Ταϊρίδου (Αμύντας Αμυνταίου), Βασιλειάδου (ΓΑΣ Καματερού).