O… «ερωτικός μετανάστης» που ήρθε για λίγο Ορεστιάδα αλλά έφυγε αμέσως για Πειραιά

 

Ότι χρειάζεται στον έρωτα είναι το…. θάρρος και αυτό έδειξε πως το έχει περίσσιο ο Άθος Κόστα Φερέϊρα ο οποίος για τα μάτια της αγαπημένης του Μαρλούτσι Τοάτζι που αγωνίζεται στις Μακεδόνες Αξιού άφησε την Ζάμαλεκ και ήρθε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Στον αθλητισμό το κίνητρο των μεταγραφών συνήθως για τους περισσότερους αθλητές είναι οικονομικό ή αγωνιστικό, ωστόσο για τον Άθος Κόστα η επιλογή το να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας ερχόμενος αρχικά στην Ορεστιάδα ήταν ο… έρωτας και μόνο.

athos-toazzidΟ Βραζιλιάνος κεντρικός εδώ και καιρό έχει δεσμό με την πανέμορφη συμπατριώτισσα του Μαρλούτσι Τοάτζι η οποία μετά από την περσινή της χρονιά στην Τουρκία μετακόμισε το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη υπογράφοντας στις Μακεδόνες Αξιού.

Ο Άθος αγωνιζόμενος στην Αίγυπτο για   τα  χρώματα της Ζάμαλεκ, ήθελε να ακολουθήσει την αγαπημένη του και αναζήτησε ομάδα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Όμως προς απογοήτευσή του, ΠΑΟΚ και Ηρακλής είχαν κλείσει από νωρίς τα ρόστερ τους.

Αυτό όμως δεν πτόησε τον Βραζιλιάνο άσο να ρίξει το κασέ του στα μισά και ακόμα λιγότερα χρήματα προκειμένου να υπογράψει στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, ώστε να μπορεί να βρίσκεται συχνότερα με την αγαπημένη του Τοάτζι και να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

athos-toazzibΜάλιστα ο 28xρονος κεντρικός συνόδεψε την αγαπημένη του στην Θεσσαλονίκη όπου την βοήθησε τις πρώτες ημέρες τις εγκατάστασής της,  ενώ  παρακολούθησε από κοντά και την έναρξη προετοιμασίας των Μακεδόνων.

Η παρουσία του Άθος βέβαια στην Ορεστιάδα αποδείχθηκε σύντομη καθώς το σκάνδαλο με τους Κουβανούς οδήγησε στην «ακύρωση» της μεταγραφής του Οσόρια στον Ολυμπιακό φέροντας τον Βραζιλιάνο στον Πειραιά με καλύτερο συμβόλαιο.

Κάπως έτσι άφησε την Ορεστιάδα αλλά δεν διαφοροποιήθηκαν τα πλάνα του όσον αφορά την αγαπημένη του, αφού ήδη Άθος και Τοάτζι μόλις το Σάββατο βρέθηκαν στου Ρέντη, αφού οι Μακεδόνες Αξιού φιλοξενήθηκαν από τις «ερυθρόλευκες» και ο Ολυμπιακός στους άνδρες αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ.

athos-toazzicΑυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε τους Μακεδόνες Αξιού, αφού στην έναρξη της χρονιάς ήταν κοντά στην κοπέλα του και φυσικά τότε  δεν αρνήθηκε και μια ομαδική φωτογραφία για το  καλό της χρονιάς με τα κορίτσια του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ο Άθος παρακολούθησε την αγαπημένη του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου που προηγήθηκε του ντέρμπι Ολυμπιακός -ΠΑΟΚ και βέβαια δεν έχασαν την ευκαιρία μετά τον αγώνα της όμορφης Βραζιλιάνας και πριν το ντέρμπι της Volley League  για μία… χαμογελαστή «οικογενειακή» φωτογραφία στο Volleyplanet αποδεικνύοντας πως ο έρωτας νικά τα πάντα. Ακόμη και μεταγραφές ή χιλιομετρικές αποστάσεις.