«Μασκοφόρος» μέχρι και την εκπνοή του 2016 θα παραμείνει ο Πέτρος Μάνταλος

 

Ακόμα ενάμισι μήνα τουλάχιστον θα χρειαστεί να φοράει την ειδική μάσκα όταν αγωνίζεται σε παιχνίδια και όταν προπονείται ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο κομοτηναίος παίκτης της ΑΕΚ ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου, εδώ και ενάμιση μήνα δηλαδή, αγωνίζεται φορώντας την προστατευτική μάσκα που σχεδιάστηκε στην Ιταλία, τόσο στους αγώνες της Ένωσης όσο φυσικά και στις αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα χρειαστεί έναν μήνα να φορά την μάσκα. Ο ένας μήνας έγινε ενάμισις και λίγο πριν το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την Βοσνία Ερζεγοβίνη, όπου ο Θρακιώτης αγωνίστηκε ως μασκοφόρος ξανά, είχε νέα επίσκεψη στον γιατρόι.

Ωστόσο αυτός αντί να του πει ότι μπορεί πλέον να μετρά αντίστροφα, τον ενημέρωσε ότι εμφανώς η κατάστασή του βελτιώνεται, ωστόσο για λόγους ασφαλείας οφείλει να φορά την μάσκα για ακόμα ενάμισι μήνα, προκειμένου να προστατεύσει την τραυματισμένη μύτη του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Πέτρος Μάνταλος θα φορά μάσκα όλο το 2016 και θα αποκτήσει την… ελευθερία στο κεφάλι του από τις αρχές της νέας χρονιάς, αν φυσικά δεν δοθεί νέα παράταση…