Κοντά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του ΙΘΤΠ ο ΑΟ Ξάνθη

 

Στην Σμίνθη, στα ορεινά του Νομού Ξάνθης θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία του ΑΟ Ξάνθη, έτσι ώστε να στηρίξει έμπρακτα με την παρουσία της το Κοινωνικό Φροντιστήριο του ΙΘΤΠ συναντώντας  σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ θα αποτελείται από 3 ποδοσφαιριστές της,τον Καρίμ Σολτάμι, Οκάν Χατζητερζόγλου και Θανάση Παπαγεωργίου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

«Η Π.Α.Ε. Ξάνθη Α.Ο. και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, πραγματοποιούν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στον χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Ιδρύματος στην Σμίνθη (κεντρικός δρόμος), εκδήλωση γνωριμίας, των μικρών μας φίλων της ορεινής περιοχής, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές Καρίμ Σολτάνι, Θανάσης Παπαγεωργίου και Οκάν Χατζητερζόγλου, θα συζητήσουν, θα φωτογραφηθούν και θα υπογράψουν αυτόγραφα, προωθώντας με αυτό τον τρόπο τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι. Οι αθλητές μας προβάλλοντας τις υψηλές αξίες της ζωής συμβάλλουν στην ίδια την κοινωνία, δίνοντας στα παιδιά το καλό παράδειγμα, εφοδιάζοντας τα για την μετέπειτα πορεία τους, μαθαίνοντας τα, την εκτίμηση και τον σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους. Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους (και όχι μόνο) από την Σμίνθη και τα γύρω χωριά, για ένα ευχάριστο αθλητικό απόγευμα!»