ΕΠΣ Θράκης: Ένσταση απο τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής στον αγώνα με το Κοπτερό

 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής να ηττήθηκε 0-2 από την Βιστωνίδα Κοπτερού σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, ωστόσο φαινεται να υπάρχει συνέχεια λόγω του… τρίτου ημιχρόνου που ακολούθησε.

Ο λόγος ήταν πως ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με το rodopisports (φώτο) έκανε ένσταση για παράνομη συμμετοχή ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Κοπτερού. Το κεντρικό πρόσωπο της ένστασης ήταν ο Τραπεζάρης ή Τζουμάνι, που στο 60′ του παιχνιδιού αποχώρησε (πήρε την θέση του ο Βουτσάς) για να πάει στο νοσοκομείο διότι όπως ανέφερθηκε από ανθρώπους της Βιστωνίδας … έσπασε το πόδι του.

Ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση και εξέδωσε ανακοίνωση στο σαιτ του: «Η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής εδώ και πέντε χρόνια σεβόμενη τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθε προσπαθεί μέσα από τα πρωταθλήματα (παιδικά-αντρικό) να βάλει και αυτή ένα επιπλέον λιθαράκι στο ποδόσφαιρό μας. Σκοπός και στόχος φυσικά είναι οι νέοι αθλητές να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και μελλοντικά να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Τα έργα της Ακαδημίας είναι πλέον είναι γνωστά και αναφέρονται από όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπης αλλά και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Το γεγονόςπου συνέβη στον αγώνα με την Βιστωνίδα Κοπτερού είναι πέραν οποιασδήποτε πολιτικής μας μιας και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής υπηρετεί νόμιμα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για την Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής η φιλοσοφία της είναι οι αθλητές της να παίζουν και να κερδίζουν από την συμμετοχή τους στους αγώνες. Όλο αυτό δεν γίνεται σεβαστό από κάποιους συλλόγους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η νίκη και όχι με τίμια μέσα».