EΠΣ Έβρου: Ανακοίνωση με αιχμές του Έβρου Σουφλίου πριν το ματς κυπέλλου με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

 

Με ανακοίνωση του ο κυπελλούχος πέρυσι Έβρος Σουφλίου μια ημέρα πριν το ματς της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου με την περσινή φιναλίστ Ένωση Άνθειας Αρίστεινου σε μια άτυπη επανάληψη του περσινού τελικού, κατακεραυνώνει πολλούς από την ΕΠΣ Έβρου και αφήνει αιχμές και υπονοούμενα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας στο διαδίκτυο: «Ο Εβρος Σουφλιου για τον θεσμο του Κυπελλου της ΕΠΣ Εβρου αντιμετωπιζει αυριο το μεσημερι την ΕΝΩΣΗ Ανθειας/Αριστεινου εκτος εδρας σε επαναληψη του περσινου τελικου που βρηκε την ομαδα μας να κατακτα ακομα ενα τιτλο τα τελευταια χρονια.

Σε σχεση με τη φετινη διοργανωση οφειλουμε να ενημερωσουμε τους φιλους της ομαδας μας για καποια πραγματα τα οποια θεωρουμε περιεργα και καλουμε τους υπευθυνους να μας απαντησουν εαν ειναι εφικτο.

Την περσινη περιοδο ο Εβρος Σουφλιου ειχε τοποθετηθει στον Βορειο ομιλο του Νομου στις υποχρεωσεις του στο Κυπελλο της ΕΠΣ και εφτασε μεχρι την κατακτηση του τροπαιου με αντιπαλο τον αυριανο μας αντιπαλο που ανηκε οπως ειναι φυσικο στο νοτιο ομιλο. Φετος λοιπον και ενω στην Γ’ φαση του Κυπελλου που μπαινουν και οι ομαδες του Α τοπικου στη διοργανωση υπαρχουν 22 συμμετοχες καποιος θα περιμενε να χωριστουν στη μεση και να υπαρχουν εντεκα συμμετοχες σε καθε ομιλο, η ΕΠΣ επελεξε να μετακινησει χωρις λογο και αιτια την ομαδα μας στο νοτιο ομιλο με αποτελεσμα ο μεν νοτιος να εχει 12 ο δε βορειος 10 ομαδες.

Και αν αυτο ειναι περιεργο, υπαρχει κατι ακομα πιο περιεργο….

Στον Εβρο Σουφλιου μαθαμε οτι εγινε κληρωση για την Γ’ φαση του Κυπελλου…. απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και απο ιστοσελιδες που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο του Εβρου!!!!!!!!

Ποτέ και κανεις δεν μας ειδοποιησε να παρεβρεθουμε σε κληρωση κυπελλου οπως αρχικα το καλοκαιρι ειχαμε ενημερωθει στην κληρωση τοτε των πρωταθληματων,

Και παμε τωρα στα αποτελεσματα της «κληρωσης»

Ο Εβρος Σουφλιου ειναι η μοναδικη ομαδα απο τις 22 που συμμετεχουν στο Κυπελλο που για να φτασει στον τελικο της διοργανωσης θα πρεπει να παιξει ολα τα παιχνιδια εκτος εδρας και ολες τις φασεις τις διοργανωσης. Πραγματικα ατυχοι αν σκεφτει κανεις οτι υπαρχουν ομαδες που εχουν ολα τα παιχνιδια εντος εδρας.Τωρα σε ποιους φερθηκε καλα η κληρωτιδα καλυτερα να το αφησουμε ασχολιαστο….

Οτι και να εχει γινει ομως σαν Εβρος Σουφλιου και ως κατοχοι του θεσμου οφειλουμε αυριο να παλεψουμε για την προκριση απεναντι σε μια απο τις καλυτερες ομαδες του νομου.Σιγουρα η αποστολη μας ειναι δυσκολη αλλα ειμαστε σε καλη κατασταση και θα προσπαθησουμε για το καλυτερο.

Συνεχιζουμε».