Τα πρωτοσέλιδα των δευτεριάτικων αθλητικών εφημερίδων της Θράκης

 

Ποικιλία στην θεματολογία τους έχουν οι αθλητικές εφημερίδες της Θράκης στα πρωτοσέλιδά τους αυτήν την εβδομάδα.

Στον Έβρο κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του ΕβροSport που ασχολείται με το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η εφημερίδα έχει ήδη κυκλοφορήσει από την Παρασκευή και προφανώς δεν περιλαμβάνει τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου.

Αυτά μπορεί κανείς να τα αναζητήσει στην Αθλητική του Έβρου που καλύπτει όλη την πρώτη της σελίδα από ρεπορτάζ αγώνων της μεγάλης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον Έβρο.

Η Ξάνθη Sport από την πλευρά της, ελλείψει και αγωνιστικής δράσης σε επαγγελματικά αλλά και τοπικά πρωταθλήματα, στέκεται βέβαια στο φιλικό του Ορφέα με την Καβάλα και τα προημιτελικά του Κυπέλλου, κυριαρχούν ωστόσο η συνέντευξη Πανόπουλου στο ΑΠΕ αλλά και αναμνήσεις από τον ΑΟΞ του παρελθόντος.

Τέλος, το Περισκόπιο της Κομοτηνής έχει μια γενική αναφορά στο γεγονός ότι διακόπηκαν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα αλλά όχι και τα τοπικά, ενώ προβάλει στην κεντρική σελίδα και την πληροφορία ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει… ελληνικές ρίζεςως απόγονος κύπριου μετανάστη.

Η Κερκίδα της Ροδόπης δεν έχει ακόμα προχωρήσει στην εποανέκδοσή της. Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Θράκης…