Η συνομιλία Μάνταλου – Γαβριηλίδη και η αισιοδοξία του Καραβασίλη για το μέλλον της Εθνικής (+photos)

 

Την ευκαιρία να βρεθούν και να συνομιλήσουν για λίγο είχαν ο παίκτης της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Δεν είναι μόνο ότι και οι δύο κατάγονται από την Ροδόπη. Ο Μάνος Γαβριηλίδης θεωρεί πνευματικό παιδί του τον αρχηγό της ΑΕΚ, καθώς επί πολλά χρόνια ήταν ο υπεύθυνος της ΕΠΟ για τις Εθνικές Ομάδες Παίδων και τις συνόδευε στα ταξίδια τους.

Ο Μάνταλος είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα ανάδειξης μέσα από την διαδικασία των Εθνικών Ομάδων, έχοντας ανέβει τα σκαλοπάτια μέχρι την Εθνική Ανδρών περνώντας από όλες τις μικρές Εθνικές.

Πολλοί λένε (και ίσως δεν έχουν άδικο) ότι θα είναι ο επόμενος ηγέτης και της Ανδρών, όπου ήδη μετρά 11 εμφανίσεις. «Μια χαρά το κάρφωσε ο Τζαβέλας, αλλά εγώ περίμενα εσένα και εκείνο το σουτ μπορούσε επίσης να… γράψει», είπε στον Μάνταλο ο Γαβριηλίδης.

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν χάλαγε σε κανέναν το χατήρι και έβγαινε φωτογραφίες με όσους φίλους της Εθνικής του το ζητούσαν, ενώ δώρισε την μία από τις δύο φανέλες που του δόθηκαν σε μια φιλική οικογένεια που βρέθηκε στο γήπεδο.

Μάλιστα, ο φακός συνέλαβε τον Μάνταλο να ποζάρει με την φανέλα του, την ώρα που αιχμαλώτιζε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Καραβασίλη, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής με την Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Ο τελευταίος, εμφανώς ανακουφισμένος από το γκολ του Τζαβέλα, δήλωνε ότι αυτή η Εθνική έχει «τσαγανό» και εξέφραζε την αισιοδοξία ότι τελικά θα καταφέρει να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας, προσθέτοντας ότι το μέλλον της ανήκει…

karavasilis-mantalos