Ο Μανώλης Σιώπης προβάρει στον φακό του ThrakiSportS το… κειμήλιο με την φανέλα της Εθνικής που έχει το Νο17 και το όνομά του (+photos)

 

Ο Μανώλης Σιώπης δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Εθνικής με την Βοσνία, καθώς ο Μίχαελ Σκίμπε επέλεξε να μείνει στο πάγκο. Ωστόσο τις στιγμές που έζησε στον πάγκο δεν θα τις ξεχάσει ποτέ. Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που μετείχε σε αποστολή φορώντας την φανέλα της Εθνικής Ανδρών.

Λογικό καi επόμενο, λοιπόν, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αυτή η φανέλα να αποτελεί για τον ίδιο κάτι σαν… «ιερό κειμήλιο». Την ώρα που κάποιοι άλλοι διεθνείς χάριζαν σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς τις φανέλες τους, ο ίδιος κρατούσε την δική του κρυμμένη στην τσάντα του και φυσικά δεν έχει σκοπό να την δώσει σε κανέναν άλλον.

Ωστόσο δεν αρνήθηκε, όταν του ζητήθηκε και το ThrakiSportS, να βγάλει την φανέλα με το Νο17 που φέρει πάνω από το νούμερο και το όνομά του και να ποζάρει στον φακό κρατώντας την και έχοντας διαδοχικά δίπλα του τον Γιώργο και την Κατερίνα από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα των φίλων της ομάδας του, τα PanioniaNea, που επίσης του ζήτησαν το ίδιο πράγμα.

Όλοι ήθελαν να έχουν μια αναμνηστική φωτογραφία από την κορυφαία στιγμή του Εβρίτη άσσου, που ξεκίνησε προ δεκαετίας από το Τυχερό του Έβρου και έφτασε σε ηλικία 22 ετών να κληθεί στην Εθνική Ομάδα Ανδρών, περιμένοντας πλέον για την επόμενη φορά και την πρώτη του συμμετοχή. Κάτι που με εμφανίσεις σαν και αυτές που κάνει ο «Μανόλο» στο πρωτάθλημα, δεν θα αργήσει.

Δείτε φωτογραφίες του Σιώπη με τα παιδιά του PanioniaNea, που έσπευσαν να τον συναντήσουν μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Βοσνία Ερζεγοβίνη…

siopis01

siopis03

siopis02