Αίτημα Κύζικου να παίξει με την Ορεστιάδα στην έδρα του Ολυμπιακού στου Ρέντη

 

Αίτημα στην ομάδα του Ολυμπιακού έκανε η ομάδα της Κυζίκου Νέας Περάμου προκειμένου να χρησιμοποιήσει την έδρα της, στο κλειστό του Ρέντη, για το κρίσιμο ματς με την Ορεστιάδα.

Είναι άγνωστο ακόμα πού θα διεξαχθεί πάντως το ματς, αφού η Volley League πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει ορίσει ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής της προσεχούς 5ης αγωνιστικής, ενώ ως έδρα έχει οριστεί το Κλειστό της Ελευσίνας.

Υπενθυμίζεται ότι το κλειστό της Νέας Περάμου κανονικά δεν πρέπει  να δηλώνεται σαν έδρα καθώς έχει ύψος 7 μέτρα ενώ η προκήρυξη απαιτεί οκτώ. Ωστόσο αντίστοιχο πρόβλημα έχει και το κλειστό της Κηφισιάς και εκεί η ΕΣΑΠ έκανε τα στραβά μάτια.

Πατώντας πάνω σε αυτό, η Κύζικος έχει κάνει ένσταση αλλά εναλλακτικά ζητά να αγωνίζεται και αυτή στην φυσική της έδρα. Αν παρθεί τέτοια απόφαση, η Ορεστιάδα θα κριθεί να παίξει ένα κρίσιμο όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ματς σε μια δύσκολη έδρα.

Αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό, τότε όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει σοβαρή περίπτωση το ματς να γίνει στου Ρέντη, κάτι που φέρεται να επιθυμεί και ο ΑΟΟ σε σχέση με το κλειστό της Ελευσίνας ή πολύ περισσότερο τα κλειστά του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων που είναι οι εναλλακτικές έδρες που έχουν δηλωθεί.