ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο σημαντικό παιχνίδι του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

 

Μια αναμέτρηση αρκετά σημαντική δόθηκε στο γήπεδο των Αγιών Θεοδώρων για τον Σπάρτακο με φιλοξενούμενους τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου για την 7η αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Με αρκετές απουσίες παρατάχθηκαν στα ρόστερ τους οι δύο ομάδες , αλλά παρόλα αυτά ο Μέγας Αλέξανδρος κατάφερε να σταθεί και χωρίς τους απόντες και να κερδίσει με 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε σχεδόν καμία σημαντική ευκαιρία τόσο για τον Σπάρτακο όσο και για την ομάδα του Ιάσμου κάνοντας ένα αδιάφορο πρώτο 45λεπτο. Οι παίκτες των δυο ομάδων έφυγαν για τα αποδυτήρια με μια ευκαιρία έκαστος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φλοξενούμενοι μπήκαν αποφασίσμενοι να φύγουν με βαθμούς απο τους Άγιους Θεοδώρους. Έτσι λοιπόν στο 50΄ ο Χασάν Χισίμ κάνει το 0-1 μετά απο απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ο Σπάρτακος μη μπορώντας να αντιδράσει ανοίχτηκε και έτσι, όπως αναφέρει το RodopiSports, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 67′ απο τον Χατζητουλούση ο οποίος τροφοδοτήθηκε απο τον Νεαζή Αλή. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Ιάσμος προσπάθησε απλά να κρατήσει το αποτέλεσμα δίνοντας βάση στην άμυνα.

Διαιτητική τριπλέτα της αναμέτρησης ήταν ο Κουμπαράκης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Τζιώτζιο.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Τασίδης, Πασαλίδης Στ, Πασαλίδης Γ, Μουρτεζάι, Κόγιος, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντόπουλος (Λουκίσας 58′), Καράμπελας (Μαυρογιάννης 75′), Γκέκας (Μυστικός 83′)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Σάββας Αιβάζης): Μπαιράμ, Ερβάν ( Πενόπουλος 75′), Χισίμ Χασάν, Μπιλμπιλής, Μπενέκος, Σαλήμ, Γρίβας (Παπαχατζής 45′), Χατζητουλούσης, Γκιριτλί (Νιαζή Αλή 65′),