ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην «τεσσάρα» της ΑΕ Διδυμοτείχου επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Ακόμα μια μεγάλη σε εκταση νίκη επί ενός ιστορικού αντιπάλου σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής η ΑΕ Διδυμοτείχου, καθώς επιβλήθηκε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 4-0 συνεχίζοντας ετσι το αήττητο σερί των 6 αγώνων έχοντας μάλιστα τον εντυπωσιακό απολογισμό του 24-0 σε τέρματα.

Χωρίς να απειληθεί σε κανενα σημείο του αγώνα η ομαδα του Διδυμοτείχου έπαιξε για ακόμα ένα παιχνίδι ποδόσφαιρο επιπέδου μεγαλύτερης κατηγορίας και πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Δυο τέρματα πέτυχε το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ο Γιαννόπουλος στο 33′ και το 44′ και από ένα ο Παντελίδης στο 39′ και ο μόλις 17 ετών Ασπιώτης με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, που αποκρυσταλλώνει ανάγλυφα την εικόνα της αναμέτρησης.

O Εθνικός είχε στο β’ ημίχρονο δύο δοκάρια, κυρίως όμως είχε τέσσερις βασικές ελλείψεις που δεν του επέτρεψαν να διοεκδικήσει το κάτι παραπάνω (Πελτέκης, Παρασκευάς, Βαρσαμίδης, Ντελής). Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους  Τουντζιαράκη και  Πέγιο.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Συριτούδης, Αλί Κοτζα, Καζαλας, Μαμρικισβίλι, Παντελίδης (75′ Ζιαρτούδης), Ιντζές (70′ Χατζημιχάλης), Αντωνιάδης (55′ Ασπιώτης), Γιαννόπουλος, Αγγελακάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Γιανόπουλος, Σουλακάκης, Ράλλης (67′ Δαστερίδης), Σκάρλος,Δούπας (60′ Σιμιτσάκης), Γκουντενούδης, Αγοράκης, Σουσαμίδης, Θάνος,. Τζελέπης, Τζιαμπατζάκης (46’Καρακασίδης).