Σπάει η τετράδα στην Γερμανία! Παρελθόν από την Ντούισμπουργκ οι Γωνιάδης και Βιόπουλος…

 

Δεν άντεξαν τον παραγκωνισμό τους από τον νέο προπονητή της ομάδας Ντένις Ταχίροβιτς σε αντίθεση με τους Τσαμουρλίδη και Τσορματζίδη που πήραν φανέλα βασικού και οι Γιάννης Γωνιάδης και Πέτρος Γωνιάδης αποχαιρέτησαν την FSV Ντουισμπουργκ που παιζει στην πέμπτη κατηγορία της Γερμανίας.

Ο 23χρονος επιθετικός Γιάννης Γωνιάδης αγωνίστηκε σε μόλις 5 παιχνίδια έχοντας ενα τέρμα και το goniadisτελευταίο δίμηνο ήταν εκτός αποστολής από τον Ταχίροβιτς. Ο Γωνιάδης αγωνίστηκε 4 φορές στην Super League με την φανέλα του Πανθρακικού (αριστερή φώτο) και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην Γ’ Εθνική.

Ο 22χρονος επίσης επιθετικός Πέτρος Βιόπουλος και αυτός αγωνίστηκε σε μόλις 5 παιχνίδια στην Γερμανία και όπως και ο Γωνιάδης με την έλευση του νέου προπονητή ήταν μονίμως μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Στο παρελθόν ο viopoulos-proskinitessapesδιεθνής Κομοτηναιος με τα κλιμακια παίδων και νέων, αγωνίστηκε στις ακαδημίες Κ20 της Κέρκυρας, στην Κέρκυρα, στον Εβρο Σουφλιου και μεχρι το καλοκαίρι στην Δοξα Προσκυνητων (δεξιά φώτο) την οποία βοήθησε να πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Οι δυο πρωην πλεον επιθετικοί της Ντούισμπουργκ έχουν αρκετές προτάσεις τόσο στο να παραμέινουν Γερμανία αλλά και από ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλα και τοπικών κατηγορίών, ωστόσο τις μελετούν προσεκτικά ώστε από τον Γενάρη να κάνουν την καλύτερη επιλογή για το μέλλον τους (κάτω φωτο από έξοδό τους στην Γερμανία).

vio-gwniadis