Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Να διευρύνει το σερί των νικών στις τέσσερις θα επιδιώξει η Ασπίδα, η οποία στις 17:00 αγωνίζεται στην Καρδίτσα με την τοπική ομάδα. Η Ασπίδα νίκησε έστω και αγχωτικά την περασμένη εβδομάδα το Στρατώνι και έφτασε τους 9 βαθμούς. Η αποστολή βρίσκεται στην πόλη της Θεσαλίας από χθες το απόγευμα και σε αυτή βρίσκονται οι Κουτσογιάννης, Πετς, Μασμανίδης, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Μανδαλάκης, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Στεφανίδης και Τσιαβές.

Τον ισόβαθμο Μακεδονικό αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕ Κομοτηνής, σε ένα πολυ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς πιθανή ήττα θα την απομακρίνει από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι Χατζηπαυλίδης και Λιβησιανός δεν υπολογίζονται από τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο, που έχει τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεση του.

Τη Χαλκηδόνα υποδέχεται στο κλειστό της Κομοτηνής ο ΓΑΣ, ο οποίος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην Αγία Βαρβάρα. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα και θέλει σήμερα να πετύχει τη δεύτερη για να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στη Θεσσαλονίκη με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας. Η ομάδα της Ξάνθης πέτυχε την περασμένη Κυριακή την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και θα παλέψει απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη νίκη, Την αποστολή της ομάδας αποτελούν οι Καραλίδου Σταυρούλα, Καραλίδου Βίκυ, Καραλή, Μεχμέτ Ουστά, Σουλιώτη, Μαμαλίγκατζη, Κουτρουβέλη, Παπαδοπούλου, Σαρβάνη, Σαμαρά, Γκιρκίζα και Παπαχρυσοβεργη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ