Photos: 40 κλικ από τις Θρακιώτικες παρουσίες στην λυτρωτική ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδος με την Βοσνία

 

Με πρωταγωνιστή το Γιώργο Τζαβέλα η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να ”κλέψει” τους βαθμούς απο τη Βοσνία στο παρα πέντε,κάνοντας το 1-1 και διατηρώντας το +3 στη βαθμολογία του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ.

Η βασική 11αδα της Εθνικής παρατάχθηκε με δυο Θρακιώτικες παρουσίες , τον αρχηγό Βασίλη Τοροσίδη που έβγαλε όλο το 90λεπτο και τον «μασκοφόρο» Πέτρο Μάνταλο που αντικαταστάθηκε λίγο πριν το τέλος.

Στον Μανώλη Σιώπη, αν και κλήθηκε απο τον Μίκαελ Σκίμπε, δεν του δόθηκε χρόνος συμμετοχής. Το ίδιο συνέβη και με τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης Δημήτρη Κυριακίδη καθώς τα ελληνικά δοκάρια υπερασπίστηκε ο Ορέστης Καρνέζης.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού και απόφοιτο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργο Βασιλειάδη.

Στην εξέδρα βρέθηκαν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης όπως και οι πρόεδροι της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης και Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Δείτε εδώ φωτογραφίες  από τις παρουσίες, τις προσπάθειες και τους πανηγυρισμούς των Θρακιωτών της Εθνικής σε συνεργασία με το φωτογραφικό πρακτορείο ΙnTime…