ΕΠΣ Θράκης: Η ουρά έφερε… διοικητικές εξελίξεις στον Ηρακλή Σαπών

 

Συμπληρώθηκαν επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης και ο Ηρακλής Σαπών παραμένει η μόνη ομάδα που δεν έχει πόντο.

Το γεγονός αυτό έφερε διοικητικές εξελίξεις, ήδη από την περασμένη εβδομάδα. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας Κώστας Κατικαρίδης, που συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο του συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο παραδίδοντας μάλιστα ακόμα και τις σφραγίδες του Ηρακλή σε νέα πρόσωπα.

Νέος πρόεδρος, που έχει παράλληλα και ρόλο προπονητή και μέχρι πρότινος και παίκτη του συλλόγου είναι ο Σέργιος Αραμπίδης, επίσης από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου πριν δυο χρόνια από την Α2 στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία της Θράκης. Όπως αναφέρει το rodopisports, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας επικροτούν αυτή την αλλαγή.

Στον Ηρακλή Σαπών ευελπιστούν ότι θα αποσπάσουν μερικούς βαθμούς μέχρι το τέλος της χρονιάς, τον επόμενο ενάμισι μήνα δηλαδή, ώστε να μπορέσουν με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο να επιτύχουν μέσω των πλέι άουτ την παραμονή στην κατηγορία. Πάντως η αλλαγή δεν έφερε και θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο.

Όπως είναι γνωστό, ο Ηρακλής Σαπών ηττήθηκε από τον Ορφέα Στρύμης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ