Εμφάνιση και… εξαφάνιση Γκιρτζίκη σε εκδήλωση στην Ξάνθη με κεντρικό ομιλητή τον Αντώνη Σαμαρά

 

Τη πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά το περιβόητο μήνυμα που εύχεται ”Περαστικά στους συμμάχους της μαϊμού εξυγίανσης” έκανε το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ εθεάθη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ξάνθη, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η ΓΣΕΒΕΕ και η Ο.Ε.Β.Ε. (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Έμπορων) του Νομού Ξάνθης, στο ξενοδοχείο Elisso Xenia Hotel με θέμα «Φορολογικό- Ασφαλιστικό- Ανάπτυξη» όπου καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Το ακροατήριο δεν ήταν ένα στενά κομματικό ακροατήριο καθώς μεγάλος μέρος του επιχειρηματικού κόσμου έδωσε το παρόν. Είναι άγνωστο με ποιαν ιδιότητα από τις δύο βρέθηκε ο Γκιρτζίκης στην εκδήλωση, καθώς είναι γνωστό ότι ανήκει στον χώρο της ΝΔ έχοντας υπηρετήσει στην τοπική αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια αλλά και με την κόρη του Αλεξία να είναι πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της ΝΔ, αλλά παράλληλα είναι γνωστό ότι ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την Εποιχειρηματικότητα και υπήρξε διευθυντής εργοστασίου μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας στην περιοχή.

Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι ίσως η εμφάνιση αλλά η… εξαφάνιση του Γκιρτζίκη. Μόλις ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ έγινε αντιληπτός από τους δημοσιογράφους στις πίσω θέσεις της αίθουσας όπου θα πραγματοποιούνταν η ομιλία Σαμαρά και με το που προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν, ο ίδιος… εξαφανίστηκε αφού φέρεται να έφυγε από την αίθουσα πριν καν ξεκινήσει η εκδήλωση και η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.