Κουπάτος ο Μήτκας στην Κρήτη, με χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε ο Παπαδόπουλος

 

Πολλά χαμόγελα σκόρπισαν οι αθλητές του πινγκ πονγκ της Αλεξανδρούπολης, καθώς με νέες επιτυχίες στο τουρνουά της Κρήτης, εντυπωσίασαν με τις αποδόσεις τους και τις διακρίσεις τους.

Άλλωστε, το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έχει αποκτήσει πλέον μεγάλη δυναμική στην πόλη αφού υπάρχουν τόσο το σωματείο του Εθνικού όσο και του Φάρου, τα οποία στεγάζονται στον ίδιο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές της Αλεξανδρούπολης επέστρεψαν με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους από το τουρνουά των Χανίων.

O λόγος γίνεται για τον Κίμωνα Μήτκα, ο οποίος αποδίδοντας εξαιρετικό πινγκ πονγκ καθ΄όλη την διάρκεια του τουρνουά, κατέλαβε την πρώτη θέση και έτσι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που τον συνόδευε πριν αλλά και κατά την διάρκεια του. Το κύπελλο αυτό που κατέκτησε ο Κίμωνας είναι άξιον αναφοράς, διότι είναι το πρώτο για τον αθλητή της Αλεξανδρούπολης στην κατηγορία όπεν. Ο συγκεκριμένος αθλητής κατέκτησε στις αρχές Νοέμβρη και ένα ασημένιο σε τουρνουά που έλαβε χώρα στην Αθήνα.

Στα μετάλλια επέστρεψε και ο έτερος αθλητής της Εβρίτικης ομάδας Γιάννης Παπαδόπουλος που κατάφερε να κρεμάσει στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων. Ο συγκεκριμένος αθλητής, έχοντας πολλές επιτυχίες σαν παμπαίδας κατάφερε να διακριθεί και στην κατηγορία των παίδων με μεγάλη εξίσου επιτυχία.

Όσον αναφορά τις κορασίδες, η Βασιλειάδου,που αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα του Ολυμπιακού (ΓΑΟΠ), κατέλαβε την πέμπτη θέση καθώς η μοναδική ήττα που γνώρισε ήταν στο κρίσιμο παιχνίδι για τις θέσεις των μεταλλίων. Tα παιδιά συνόδεψε ο Παύλος Γερόπουλος, ο οποίος ανήκει στο  προπονητικό τιμ της Αλεξανδρούπολης. Η διοίκηση του Εθνικού συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους ενώ τώρα σειρά παίρνει το τουρνουά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, Βέροια,το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το άλλο Σαββατοκύριακο.